Hand sealapparaat

Met een hand sealapparaat kun je eenvoudig plastic zakjes luchtdicht verpakken. Een hand seal apparaat is klein van stuk en is daarmee uitstekend geschikt voor kleine ondernemers en particulieren. Sealapparaten worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie om levensmiddelen luchtdicht te verpakken. Zo blijven ze langer goed en zijn ze makkelijker op te slaan. Om dezelfde reden gebruiken bedrijven ze ook in de farmaceutische industrie.

Hoe werkt een hand sealapparaat?

Ieder sealapparaat werkt door middel van hitte waardoor het plastic smelt. Onthoud wel dat een hand sealapparaat geschikt is voor PE-, PP-, en PVC zakjes. De zakjes worden dichtgesmolten omdat de sealdraad in het apparaat elektrisch wordt verhit. In de meeste gevallen kun je de verwarmingstijd van de draad op het apparaat instellen. Dat is handig voor het sealen van zakjes van verschillende diktes. Een hand seal apparaat is daarnaast maar enkele tientallen centimeters lang en weegt maar een paar kilogram. Je kunt hem dus vrijwel overal gebruiken, zolang je toegang hebt tot een stroompunt.

Bestel alles dat je nodig hebt bij één bedrijf

Bij Vendrig Packaging vind je niet alleen verschillende handsealapparaten maar ook alle toebehoren zoals geschikte plastic zakjes vind je in het assortiment. En wat dacht je van een handig voetpedaal waarmee je het apparaat met een tik van je voet kunt sluiten en openen. Dat werkt nog sneller en is bovendien beter voor je lichaam omdat je niet zo lang voorovergebogen hoeft te zitten.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8281 reviews.