Tissuetape

Tissuetape
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Tissuetape

Tissuetape is een hele dunne dubbelzijdige, transparante tape. Eenvoudig, prijsvriendelijk en met een sterk hechtende lijm. Goed te gebruiken op diverse materialen zoals papier, karton, glas, metaal en diverse weefsels. Omdat de tape erg dun is scheur je hem eenvoudig met één hand af. En dankzij de hoge aanvangshechting is de tape direct toepasbaar.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Tissuetape, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Tissuetape

Prijs perrol

Omschrijving Tissuetape

Deze tape staat bekend om zijn hoge aanvangshechting. Dat betekent dat de lijmlaag van tissuetape zich direct hecht aan het oppervlak waar je het op plakt. Dat geeft de tape enorm goede kleefkracht. Tegelijkertijd is het belangrijk dat je de ondergrond goed schoon hebt gemaakt en dat je in één keer goed plakt. Laat de schutlaag aan de bovenzijde van de tape zitten totdat je klaar bent om deze te gebruiken. Zo voorkom je dat de tape vies wordt en daardoor aan kleefkracht verliest.

Wat is tissuetape?

Tissuetape is een heel dunne dubbelzijdige tape. Het wordt vooral gebruikt voor het permanent bevestigen van metalen en kunststoffen zoals PP of zelfs piepschuim. Voor het gebruik van tissuetape heb je geen speciale afroller nodig en omdat je met de hand af kunt scheuren is het erg makkelijk in gebruik.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13965 reviews.