Veiligheidssticker handschoenen verplicht

Veiligheidssticker handschoenen verplicht blauw
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Veiligheidssticker handschoenen verplicht

We doen alles met onze handen en dat heeft ons gebracht tot waar we nu zijn. Tegelijkertijd zijn onze handen juist om die reden de perfecte middelen om ziektekiemen en andere onhygiënische zaken te verspreiden. Met de eenvoudige maar doeltreffende veiligheidssticker weet iedereen dat in jouw bedrijf of instelling handschoenen verplicht zijn.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Veiligheidssticker handschoenen verplicht, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Veiligheidssticker handschoenen verplicht

Prijs perstuk

Omschrijving Veiligheidssticker handschoenen verplicht

Handschoenen verplicht stellen doe je wanneer de gezondheid of het welzijn van werknemers of bezoekers op het spel staat. Zeker bij bedrijven die met agressieve vloeistoffen of gassen werken is extra bescherming nodig. Het dragen van handschoenen hoeft overigens niet altijd ter bescherming van de drager te dienen. Handschoenen kunnen er ook voor zorgen dat ziektekiemen minder makkelijk over kunnen springen en ook in steriele ruimtes zoals operatiekamers dragen artsen en verpleegkundigen handschoenen om de patiënt te beschermen. De verschillende kleurcombinaties en de goede kleefkracht zorgen ervoor dat de stickers goed zichtbaar en praktisch in gebruik zijn.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.