Pictogramsticker handen wassen

Pictogramsticker handen wassen geel
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Pictogramsticker handen wassen

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Een bekende uitspraak en een waarheid als een koe. Dat wordt nog maar eens benadrukt door de pictogramsticker handen wassen. In de zorg, levensmiddelenindustrie, de schoonmaakbranche en andere werkvelden is hygiëne van groot belang. Met deze pictogramsticker herinner je mensen op een duidelijke manier dat ze bij een bepaald punt hun handen moeten wassen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Pictogramsticker handen wassen, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Pictogramsticker handen wassen

Prijs perstuk

Omschrijving Pictogramsticker handen wassen

Hoe bereik je het optimale effect met de pictogramsticker? Oftewel, hoe zorg je ervoor dat deze maximaal opvalt en dat de boodschap ook nageleefd wordt? Zorg er allereerst voor dat de sticker op een plaats wordt geplakt waar deze opvalt. Bijvoorbeeld op de muur naast de wastafels of bij de doorgang naar een steriele ruimte waar schone handen niet alleen hygiënisch, maar zelfs verplicht zijn. De pictogramsticker is in felgeel en geschikt voor donkere oppervlakken.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13675 reviews.