Rolmes extra veilig 45 mm

Rolmes extra veilig 45-60 mm
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Rolmes extra veilig 45 mm

Dit rolmes wordt gebruikt voor het snijden van stoffen, textiel, leer, plastic, papier en andere materialen. Het rolmes heeft een beveiliging die onder druk wegschuift. Vervolgens kun je soepel door stof en andere materialen heen rollen en snijden. Het rolmes heeft een veiligheidsslot, is in 4 standen in te stellen en is verkrijgbaar in verschillende diameters. De ideale schaarvervanging!

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Rolmes extra veilig 45 mm, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Rolmes extra veilig 45 mm

Prijs perstuk
MerkMure & Peyrot

Omschrijving Rolmes extra veilig 45 mm

Rolmessen zijn ergonomische veiligheidsmessen met een rond snijvlak. In een soepele en rechte beweging kun je er in elke gewenste richting mee snijden. Ze zijn geschikt voor verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan stoffen zoals gordijnen, textiel zoals kledingstukken en papier zoals op maat gemaakte ansichtkaarten. De veiligheid zit in de bescherming van het scherpe mes. Een sterke veer houdt het ronde stuk kunststof mesbescherming op zijn plaats. Als je druk zet om te snijden, geeft de veer mee en maakt de bescherming plaats voor het mes. Het grote voordeel hiervan is dat als het rolmes niet gebruikt wordt, je jezelf niet kunt bezeren aan het scherpe mes. Je kunt hem dus gerust ergens neerleggen en binnen handbereik houden. Als je het rolsnijmes opruimt kun je de bescherming vergrendelen met een handig schuifje. Dit houdt de bescherming op zijn plaats. Je kunt het mes niet vergrendelen als het uitgeschoven is, anders zou de veiligheid niet geborgd zijn.

Een ergonomisch rolsnijmes met verschillende standen

Naast het veiligheidsslot kun je nog 4 andere standen instellen; van lichte rolweerstand tot en met zware rolweerstand van het mes. Afhankelijk van het soort materiaal dat je wil snijden stel je de gewenste stand in. Het handvat is ergonomisch ontworpen en geschikt voor zowel links- als rechtshandige mensen. Het rolmes is gemaakt van blauw kunststof, roestvrij stalen mes en rubberen handgrepen. Door de zwarte ronde schroef los te draaien kun je het mes vervangen. Standaard wordt het dunne volledig ronde mes geleverd. Maar er zijn ook ander soort ronde messen te koop, bijvoorbeeld met kartels. Hiermee krijg je een mooi kartelpatroon op hetgeen dat je snijdt.

Rolmes voor stof

Dit type mes is ideaal als rolmes voor stof. Dankzij de ronde mesvorm kun je met dit rolmes stof snijden in rechte banen. Werk je veel met stoffen, kleding of textiel dan mag dit hulpmiddel niet ontbreken. Een schaar is niet altijd even handig om stof mee te bewerken. Je kunt handmatig nooit helemaal recht knippen. Daar is dit rolmes voor stof als stofsnijder de ideale oplossing voor. In elke gewenste richting kun je stof op maat snijden door er overheen te rollen. Vaak wordt daar een snijmat bij gebruikt. Dit is een meeverende ondergrond met horizontale en verticale lijnen waar je de stof recht op kunt leggen. Zo weet je zeker dat je in een rechte lijn snijdt.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13675 reviews.