Foliemes Sofiac hoge kwaliteit

Foliemes Sofiac hoge kwaliteit
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Foliemes Sofiac hoge kwaliteit

Dit foliemes is van voelbaar stevige kwaliteit en geschikt om door plastic folie te snijden. Het metalen haakje aan de achterkant van de kop is bedoeld om soepel door hardnekkige verpakkingstape of gewapende tape heen te komen. Dit handige hulpmiddel hoort thuis in magazijnen bij de goederenontvangst of in de broekzak van medewerkers. Veilig, robuust en basic foliemes.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Foliemes Sofiac hoge kwaliteit, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Foliemes Sofiac hoge kwaliteit

Prijs perstuk
MerkMure & Peyrot

Omschrijving Foliemes Sofiac hoge kwaliteit

Een foliemes is het ideale hulpmiddel om snel, efficiënt en veilig plastic folie mee te snijden. Je ziet foliemessen het meest gebruikt worden in magazijnen bij de goederenontvangst. Verpakkingen komen binnen gesealed in plastic, vastgezet met omsnoeringsband en dichtgeplakt met verpakkingstape. Om de goederen uit te pakken moeten al deze lagen verwijderd worden. Dit kan met de hand maar dat is niet efficiënt en kan verwonding opleveren. Dit foliemes is het beste hulpmiddel dat je kunt kiezen om deze taak te vervullen. Het is een hoge kwaliteit foliesnijder dat bestaat uit hoogwaardig kunststof en metalen kop. De fabrikant Mure & Peyrot heeft maximaal rekening gehouden met de veiligheid van de gebruiker. Zo is het mesje verborgen achter een inham waar folie gemakkelijk doorheen past maar geen vingers of andere ledematen. Haak dit mesje achter de plastic folie of papier en je ritst er met een soepele beweging doorheen. Aan de achterkant van de kop zit een metalen haak. Deze is niet zo scherp als een mes maar heeft wel een geslepen vlak. Dit haakje zet je met een beetje kracht in de doos waarna je de tape of het karton open ritst. Met deze twee functionaliteiten heb je met dit ene hulpmiddel genoeg om de meeste gesloten verpakkingen te openen. Dankzij de ringvormige uitsparing aan het uiteinde kun je dit foliemes aan je broekriem, werkbank of verpakkingstafel ophangen. Qua formaat past hij ook in je broekzak, maar het metalen haakje steekt wel dermate uit dat wij dit niet adviseren. Na langdurig gebruik zal de snijkwaliteit van het mesje achteruit gaan. Als het mesje bot is geworden kun je het zelf prima vervangen. Op de kop zit een kruiskop schroef waarmee je het metalen gedeelte verwijderd. Zo leg je de lemmet van het foliemesje bloot, die je er dan kunt uitpakken. Vervang hem met een nieuw scherp mesje en schroef de metalen kop weer vast om weer aan de slag te kunnen. Dit foliemes is ergonomisch en geschikt voor linker en rechter handen. Veilig en snel verpakkingsmaterialen zoals folie, omsnoeringsband of tape verwijderen? Zorg dan dat je dit Sofiac foliemes bij je draagt.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11540 reviews.