Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar

Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar

Met dit handmodel omsnoeringsapparaat met accu kun je PP- en PET-band automatisch spannen en sealen. Hiermee bespaar je tijd en kracht dat je nodig hebt bij handmatig spanwerk. Dit hulpmiddel wordt gekocht door bedrijven die veel met omsnoeringsband en palletladingen werken. Deze variant omsnoeringsapparaat met accu is geschikt voor lichte tot middelzware spanklussen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar

Accu2x lithium accu NiMH 12 V - 2,4 Ah
Materiaalkunststof, metaal
Spansnelheid15 meter per minuut
Kleurblauw, zwart
Garantieperiode12 maanden (slijtdelen uitgezonderd)
Gewicht3900 gram (incl. accu)
Geschikt voorPP-band en PET-band met een breedte van 12 t/m 19 mm en een dikte van 0,5 t/m 1,2 mm
Extraincl. handleiding
Trekkrachtminimaal 400 N en maximaal 2000 N
Inhoudhandapparaat, 2 x accu en lader met snoer
Type sluitingwrijvingslas, zegelloos
Prijs perstuk
Oplaadtijd in minuten60 minuten

Omschrijving Omsnoeringsapparaat handmodel met accu middelzwaar

Omsnoeringsapparaat handmodel met accu geschikt voor lichte tot middelzware spanklussen. Het omsnoeren en spannen van omsnoeringsband of spanband is noodzakelijk om pakketten en palletladingen te stabiliseren. Natuurlijk kun je spanband handmatig spannen met een spantang. Maar daar komt veel handmatig werk bij kijken. Bovendien is er veel armkracht nodig om de band volledig strak te spannen zodat de lading geen kans krijgt om te schuiven. Dit hulpmiddel is dé oplossing tussen handmatig en machinaal spannen van de PP-band en PET-band. Het is een handapparaat waarmee je spanband met 1 druk op de knop strak om de lading spant. We hebben twee varianten. Deze versie is met maximaal 3000 N geschikt voor lichte tot middelzware spanklussen. Dit omsnoeringsapparaat met accu handmodel wordt gebruikt door verschillende bedrijven in diverse branches. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor kleine tot middelgrote bedrijven die met omsnoeringsband werken.

Wat zijn de eigenschappen van dit model omsnoeringsapparaat met accu middelzwaar?

Met 1 druk op de knop automatisch omsnoeren maakt het spannen van omsnoeringsband heel eenvoudig. Het handmodel weegt 3,9 kg inclusief accu en is daarmee erg handzaam. De greep is ergonomisch en prettig in gebruik. Met de bijgeleverde dubbele 12 V accu kan het omsnoeringsapparaat doorlopend gebruikt worden. Het is een stevig apparaat, gemaakt van kunststof en metaal. Dit automatische handmodel omsnoeringsapparaat is geschikt voor de standaardmaten PP-band en PET-band met een breedte van 12 - 19 mm en een dikte van 0,5 - 1,2 mm. Met een spansnelheid van 15 meter band per minuut kun je in een korte tijd vele meters band verwerken.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13674 reviews.