Staalbandschaar

Staalbandschaar
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Staalbandschaar

Deze staalbandschaar is bedoeld om staalband veilig en snel door te knippen. Staalbandscharen zijn verkrijgbaar in verschillende versies voor staalband van variërende breedtes. Deze schaar is geschikt voor staalband tot een maximale breedte van 19 millimeter. Bij Vendrig Packaging vind je ook het geschikte staalband voor deze schaar. Vul je bestelling aan met een handige haspel om nog makkelijker, sneller en veiliger te kunnen werken.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Staalbandschaar, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Staalbandschaar

Materiaalmetaal
Kleurzwart
Geschikt voorhet doorknippen van staalband
Prijs perstuk

Omschrijving Staalbandschaar

Met een staalbandschaar denk je om je eigen veiligheid en die van je medewerkers. Staalband wordt vaak gebruikt voor het omsnoeren van pallets en andere ladingen. Hiervoor wordt de band op spanning gebracht en deze kan wegspringen wanneer deze doorgeknipt wordt. Met een staalbandschaar voorkom je dit. Dankzij de unieke vorm van het gereedschap knip je het staalband bovendien soepel en zonder moeite door. Zo loopt het werk geen vertraging op en ben jij er zeker van dat iedereen veilig en verantwoord werkt.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10948 reviews.