Ruilen of retourneren

Niet goed? Geld terug! Bij Vendrig Packaging heb je vanaf het moment van ontvangst 14 dagen herroepings-, ruil- en retourrecht. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag, inclusief verzendkosten terug. 

Maak je gebruik van je herroepingsrecht? Stuur dan het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele staat en verpakking terug. Daarnaast dienen de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en vlekvrij te zijn. Wanneer je een gratis artikel hebt ontvangen dat hoort bij het artikel dat je terugstuurt, dan ontvangen wij deze ook graag retour.

Hoe kan je een bestelling retourneren?

Meld de retournering via onderstaande knop. 

Meld je retournering aan

Ruilen of retourneren

Houd er rekening mee dat je de verzendkosten zelf moet betalen wanneer je een artikel ruilt of retourneert. Dit geldt ook wanneer het artikel niet per gewone post kan worden teruggezonden en wanneer je in plaats daarvan een nieuw artikel bestelt. Pakketten die te groot zijn voor de post kunnen wij, tegen betaling, komen ophalen. Neem hiervoor contact met ons op via 0348-479195

Garantie of verkeerd artikel geleverd

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Ontvang je een defect artikel of hebben wij een verkeerd artikel geleverd? Neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Wij halen het product kosteloos bij je op. Afhankelijk van het product zorgen wij bij een productiefout voor vervanging, reparatie of terugbetaling.

Geld terug

Wanneer je een bestelling hebt geretourneerd, wordt het tegoed binnen 5 werkdagen teruggeboekt op jouw rekening.


Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.