Ruilen of retourneren

Niet goed? Geld terug! Bij Vendrig Packaging heeft u vanaf het moment van ontvangst 14 dagen herroepings-, ruil- en retourrecht. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking geretourneerd moeten worden. Daarnaast dienen de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en vlekvrij te zijn. Wanneer u een gratis artikel heeft ontvangen dat hoort bij het artikel dat u terugstuurt, dan ontvangen wij deze ook graag retour. Eventuele cadeautjes dienen ook geretourneerd te worden. 

Hoe retourneert u een bestelling?

Meld uw retournering via info@vendrigpackaging.com en download de retourbon via deze link. Indien de link niet werkt kunnen wij de retourbon naar u mailen. 

Print deze retourbon uit en stuur deze samen met uw pakket retour naar: 

Vendrig Packaging B.V.
Retourservice
Touwslagersweg 9
3449 HX Woerden

Ruilen of retourneren

Wanneer u een artikel ruilt of retourneert, houd er dan rekening mee dat u de verzendkosten naar het retouradres zelf dient te betalen (ook wanneer het artikel niet per gewone post kan worden teruggezonden), maar ook de verzendkosten van een eventueel nieuw artikel. Is uw pakket te groot en kan het niet via de gewone post teruggestuurd worden, dan kunnen wij het pakket tegen extra kosten bij u ophalen. Neem hiervoor contact op met 0348-479195. 

Garantie of verkeerd artikel geleverd

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Ontvangt u een artikel waarbij dit niet het geval is of hebben wij u een verkeerd artikel geleverd? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Wij halen het product kosteloos bij u op en zorgen voor een passende oplossing. In geval van een productiefout doen wij dit door vervanging, reparatie of terugbetaling, afhankelijk van het product.

Geld terug

Wanneer u uw bestelling heeft geretourneerd, wordt het tegoed binnen 5 werkdagen teruggeboekt op uw rekening.


Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 330 reviews.