Suggesties

Heb je suggesties of opmerkingen over onze website, assortiment of handelswijze, dan horen wij dit graag! Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten. Deel jouw input met onze klantenservice.

Klachtafhandeling

Klachten lossen wij graag op. Dat gaat het snelst als je een gedetailleerde beschrijving van de klacht zo snel mogelijk stuurt naar onze klantenservice

Na het ontvangen van een klacht zullen wij zo snel mogelijk, doch binnen uiterlijk veertien (14) dagen reageren. Als wij verwachten dat een reactie langer gaat duren, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen en daarbij een indicatie geven van de termijn waarbinnen wij met een reactie zullen komen.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het jou vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.


Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.