Bezorgen of ophalen

Bij het afronden van uw bestelling heeft u twee keuzes;

  • Bezorgen (op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd)
  • Ophalen (de volgende werkdag, Touwslagersweg 9 in Woerden)

Bezorgen (op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd)

Wij versturen onze bestellingen met twee verschillende vervoerders. Kleinere volumes of pakketten worden verstuurd met PostNL, grotere volumes of pakketten worden met Claassen Logistics verstuurd. Wilt u weten met welke vervoerder uw bestelling wordt verzonden, dan kunt u ons bellen op 0348-479195 of contact opnemen met onze klantenservice

Verzendkosten

De bezorgkosten binnen Nederland en België zijn standaard 4,95 euro excl. btw (5,99 euro incl. btw). Boven de 75 euro excl. btw (90,75 euro incl. btw) wordt uw bestelling gratis bezorgd. 

PostNL 

Bestelling volgen

Wanneer uw bestelling met PostNL is verzonden ontvangt u aan het eind van de avond een e-mail met Track&Trace-code waarmee u online uw bestelling kan volgen. 

Niet aanwezig

Mocht u niet thuis zijn dan ontvangt u een bericht met een 'Niet-thuis-code'. Met deze code kunt u vandaag vóór 22.00 uur een keuze maken waar en wanneer u de zending wilt laten bezorgen. Maakt u geen keuze, dan komt de bezorger morgen nog een keer bij u langs (met uitzondering van zon- en feestdagen). Soms kan de bezorger er voor kiezen om uw bestelling bij één van uw buren af te geven.

PostNL-app

Alles over uw zending vindt u in de PostNL-app. Check simpel hoe laat de bezorger komt en blijf op de hoogte met pushnotificaties. Heeft u de bezorger gemist? U kunt meestal zelf een nieuwe bezorgplaats of -tijd kiezen. 

PostNL app via de App Store PostNL app via Google Playstore

Claassen Logistics 

Bestelling volgen

Helaas biedt Claassen Logistics niet de mogelijkheid om als klant online bestellingen te volgen. Eén dag na bestelling kunt u de status van de levering opvragen bij onze klantenservice.

Niet aanwezig

Grotere pakketten die met Claassen Logistics verzonden zijn worden niet kosteloos een tweede keer aangeboden. Het is dus belangrijk dat er op het moment van leveren iemand aanwezig is. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om de status van uw levering op te vragen.

Speciale afleverafspraak maken

Wilt u een speciale afleverafspraak maken of laten bezorgen buiten Nederland en Belgie? Neem dan contact op met onze klantenservice voor de prijzen en de voorwaarden. 


Ophalen in Woerden

Woont u in de buurt, wilt u de mensen achter Vendrig Packaging zien of heeft u zin in een gratis bakje koffie? Dan kunt u er ook voor kiezen om uw bestelling op te halen in Woerden. Hiervoor hoeft u niets te betalen.

In de meeste gevallen kunt u de volgende werkdag na 16:00 uur uw bestelling ophalen. Voordat uw bestelling klaarstaat ontvangt u van ons altijd een bevestigingsmail. Zo komt u niet voor niets!

U kunt uw bestelling ophalen op de Touwslagersweg 9 in Woerden.


Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 330 reviews.