Jute camouflagedoek op rol

Jute camouflagedoek op rol
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Jute camouflagedoek op rol

Met deze jute camouflagedoek ben je onzichtbaar in een bosrijke omgeving. Het materiaal ademt en is uitstekend geschikt als tijdelijke overkapping tijdens het kamperen of bij andere outdoor activiteiten. Dankzij de handige rol is dit product populair voor het inrichten van (militaire) oefenvelden en paintball areas.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Jute camouflagedoek op rol, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Jute camouflagedoek op rol

Materiaaljute
Lengteper strekkende meter en maximaal 50 meter op één rol
Breedte138 cm
Uitvoeringcamouflage
Prijs perstrekkende meter

Omschrijving Jute camouflagedoek op rol

Jute is biologisch afbreekbaar en dat maakt deze camouflage versie uitstekende geschikt voor het verbergen van jachthutten en als tijdelijke schuilplaats voor natuurfotografen en vogelspotters. Mocht er een stukje in de natuur achterblijven dan wordt dit vanzelf afgebroken. Omdat je deze camouflagedoek op rol kunt bestellen kun je precies aangeven hoeveel strekkende meters je nodig hebt.

Jute camouflagedoek voor buiten en als decoratie

Dankzij het mosgroene, zwarte en bruine legermotief aan de buitenzijde is de camouflagedoek populair voor mensen die er graag in de natuur op uit trekken. Maar jute is tegenwoordig ook een aantrekkelijk en milieuvriendelijk decoratiemateriaal voor in huis. Voor een stoere kinderkamer bestel je bijvoorbeeld in een handomdraai het aantal meters dat je nodig hebt voor een unieke look!

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13113 reviews.