Tie wrap tang

Met een tie wrap tang kun je nog efficiënter werken. Tie wraps staan natuurlijk al bekend om hun gebruiksgemak. Je haalt de tie wrap simpelweg door de onderdelen die je aan elkaar vast wilt maken, steekt het ene eind door het andere en trekt de boel nog even stevig aan. Kind kan de was doen, toch? Dus waarom gebruiken de meeste professionals dan ook nog een tie wrap tang?

Strakker en veilig aantrekken en afsnijden met een tie wrap tang

Met een tie wrap tang trek je tiewraps nog strakker rond je kabels en producten die op transport zet. Des te strakker je de tie wrap aan kunt trekken, des te minder kans op breukschade tijdens het transport. Bovendien kan iemand zich lelijk snijden aan de randen van een onzorgvuldig aangebrachte tie wrap. Een tie wrap tang snijdt het uiteinde keurig af waarmee je dit risico uitsluit.

Naast tiewraps ook andere sluitmaterialen en toebehoren verkrijgbaar

Tie wraps zijn uitermate geschikt wanneer je snel iets goed vast moet zetten. Dankzij het unieke systeem kun je het bandje na bevestigen alleen nog strakker aantrekken en niet meer los maken. Ze worden ook veel gebruikt om coderingen te maken bij het bundelen van kabels in systeemnetwerken. Daarvoor heb je gekleurde tie wraps nodig.
Wil je wegwerpartikelen, zoals vuilniszakken snel dichtbinden dan ben je beter af met drilbinders. Met een snelstropper heb je de zak dan in een handomdraai dichtgebonden. Ook diverse tapes en zakbanden zijn in het assortiment opgenomen. Kies het beste sluitmateriaal voor jouw situatie en bestel eenvoudig bij Vendrig Packaging. 

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.