Grote tie wraps

Bij grote buiten- en binnen projecten gebruik je tie wraps om schermen, hekwerk, studiolampen en vrijwel alle andere belangrijke onderdelen aan elkaar te binden. Ze worden ook veel gebruikt door elektriciens en systeembeheerders om kabels van computers en andere apparatuur te bundelen. Dat ziet er netter uit, maakt het systeem overzichtelijker en voorkomt dat mensen struikelen over losliggende draden. Daarom worden tie wraps ook wel kabelbinders genoemd.

Waarom een simpel stuk plastic zo populair is

Wanneer je een tie wrap eens goed van dichtbij bekijkt valt het op wat een eenvoudig stuk gereedschap het eigenlijk is. Het is niet meer dan een strook polyamide, een stevig soort plastic, en een bevestiging waar je het uiteinde doorheen kan halen en strak kunt trekken. Tiewraps zijn lichtgewicht, sterk en je hebt geen andere gereedschappen nodig om het te bevestigen. Geen wonder dus dat tie wraps grote populariteit genieten onder zowel professionals als hobbyisten.

Van groot en breed tot extra lange tie wraps

Tie wraps zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Op de website kom je zwarte en witte tie wraps tegen vanaf 10 centimeter, oplopend naar extra lange tie wraps van maar liefst een meter lang! Ook in de breedte valt er genoeg te kiezen. De smalste zijn ongeveer 2,5 mm breed en onze grote tie wraps hebben een breedte tot 9 mm.
Welke je nodig hebt is afhankelijk van het doel dat je in gedachten hebt. Uiteraard gebruik je grote of extra lang tie wraps bij projecten waarbij je zware of grote onderdelen vast moet zetten. Voor het ordenen van de bekabeling op kantoor zijn ook tie wraps in verschillende kleuren beschikbaar. Over ordenen gesproken, bestel de handige tie wrap houder om je verschillende lengtes op een makkelijke manier mee uit elkaar te houden.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 10074 reviews.