Dikke tiewraps

Met een brede of dikke tie wrap zet je onderdelen die vatbaar zijn voor ongewenste bewegingen goed vast. Ze worden met name gebruikt voor het vastmaken van schermen en tijdelijke omheiningen, bijvoorbeeld bij festivals of evenementen. Aangezien deze vaak buiten plaatsvinden en de schermen gevoelig zijn voor de wind, zijn extra dikke tie wraps dan nodig.

Waar gebruik je dikke tie wraps voor?

Met een goede, dikke tie wrap kun je meer dan je denkt. Zo worden ze veel gebruikt voor het samenbinden van computerkabels op kantoren. Dat is niet alleen overzichtelijker maar ook veiliger omdat mensen dan minder snel over losliggende kabels struikelen.

Systeembeheerders in kantoren en andere bedrijfspanden kiezen vaak voor brede, gekleurde tie wraps. Die binden de bekabeling niet alleen netjes samen maar zorgen ook voor overzicht. En dat is wel zo prettig bij een netwerk dat tientallen werkstations aanstuurt via honderden losse kabels.

Daarnaast mogen dikke tie wraps natuurlijk niet ontbreken in de gereedschapskist van iedere, zichzelf respecterende klusser. Brede tie wraps zijn ideaal om auto onderdelen vast te zetten en bij andere klusjes in en rondom huis.

Hou je tie wraps netjes bij elkaar in een speciale houder

Tie wraps zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten. Om verschillende lengtes, breedtes en diktes uit elkaar te houden gebruik je de handig tie wrap houder. Je kan hem ophangen of neerzetten op je werkbank. Dankzij het compacte design neemt de houder nauwelijks plek in. Bestel de tie wraps die je nodig hebt en de bijbehorende houder via de webshop.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 8330 reviews.