Stucloper 50 m²

Stucloper op rol heeft meestal een afmeting van 10 tot 50 m² en is verkrijgbaar in breedtes van 124, 130 of 142 cm. Voor de meeste particuliere klussen en verbouwingen is stucloper van 50 m² meestal ruim voldoende. Zo niet dan kun je natuurlijk altijd bij bestellen. Bij Vendrig Packaging heb je dan nog een extra voordeel, bij afname van meerdere rollen neemt de prijs per rol af. Dat is zeker handig voor bedrijven die dagelijks met stucloper werken.

2 soorten stucloper van 50 m²

In de webshop van Vendrig Packaging vind je twee soorten stucloper met een totaaloppervlak van 50 m². Een rol met één laag PE-coating en een variant met een dubbele coating. Deze beschermlaag stoot vocht af waardoor de stucloper langer goed blijft liggen. Houd er rekening mee dat je met een rol stucloper minder dan 50 m² kunt bedekken. Dat komt omdat je de stroken enigszins laat overlappen en vastzet met stuclopertape. Hetzelfde geldt voor de breedte van de stroken, met een rol stucloper van 142 cm leg je uiteindelijk stroken van ongeveer 130 cm breed.

Bestel eenvoudig wat je nodig hebt voor je project

Stucloper van 50 m² bestel je eenvoudig via de webshop. Bekijk de actuele prijzen in de tabel en maak gebruik van aantrekkelijke staffelprijzen wanneer je meer meters nodig hebt. In de webshop vind je ook toebehoren en afdekmaterialen voor het beschermen van bijvoorbeeld je meubels tijdens het klussen.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.