Rol stucloper

Wat kost een rol stucloper? Simpel gezegd, tussen de €9,- en de €20,- exclusief btw. Dat is nogal een ruime marge. En dat komt doordat de prijs die je voor een rol stucloper betaalt afhankelijk is van een aantal factoren. Wat voor jou de meest voordelige optie is hangt dan ook af van de toepassing die je in gedachten hebt. Met deze korte uitleg doe jij je voordeel en betaal je nooit teveel voor vloerbescherming tijdens je verbouwing.

Wat bepaalt hoeveel een rol stucloper kost?

Om te beginnen is de prijs natuurlijk afhankelijk van het aantal meters op de rol. Bij de meeste aanbieders wordt dit aangegeven met het aantal m² dat op een rol zit. Ten tweede is de kwaliteit van de stucloper direct van invloed op de prijs. Dikkere stucloper heeft een hogere beschermingswaarde en heeft meestal een waterafstotende PE-coating aan beide zijden, waar een goedkopere rol maar aan een kant gecoat is. Houd er rekening mee dat een dikkere rol niet alleen meer kost vanwege het extra materiaal maar ook de verzendkosten liggen hoger omdat de rol zwaarder is.

De juiste stucloper voor jouw project bepalen

Moet je altijd voor de goedkoopste variant gaan, of is de duurste automatisch beter? Welke rol stucloper het beste geschikt is voor je project hangt af van de eigenschappen daarvan. Is de ruimte bijvoorbeeld nog vochtig omdat je kortgeleden geschilderd hebt? Kies dan voor een dikkere stucloper met een dubbele vochtafstotende laag. Gaat het om een brede ruimte? Kies dan ook voor een bredere rol stucloper. Zijn er geen bijzonderheden? Dan is de goedkoopste optie prima geschikt. Let er wel op dat je onbedrukte stucloper koopt, deze geeft niet af op de vloer.

De prijs wordt voordeliger bij een grotere afname

Het antwoord op de vraag aan het begin van dit stuk: wat kost een rol stucloper, is ook nog eens anders voor particulieren dan voor professionals. Bij Vendrig Packaging maak je namelijk gebruik van aantrekkelijke staffelkortingen wanneer je meer rollen tegelijk afneemt. Voor klus- en schilderbedrijven is dit erg interessant omdat je per rol dan al gauw 10 tot 20% minder betaalt. Bekijk de prijzen in de tabel en bestel de stucloper die je nodig hebt. Wil je hier advies over? Neem dan even contact op met de klantenservice en leg je situatie uit.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 9538 reviews.