Verzenddozen brievenbus

Verzenddozen die door de brievenbus kunnen zijn een goede investering voor webshops die willen besparen op verzend- en transportkosten. Brievenbusdozen zijn goedkoper dan veel andere verpakkingsmaterialen en de kosten voor transport liggen een stuk lager. Dat heeft de rest van Nederland ook door, het aandeel pakketten in brievenbusdozen is in 2018 met 17% gegroeid naar een omzet van bijna 2,5 miljard ten opzichte van een jaar eerder. Doe hier je voordeel mee door goedkope brievenbusdozen te bestellen via Vendrig Packaging.

Verzenddozen voor in de brievenbus zijn goedkoper en klantvriendelijk

Het versturen van een brievenbus verzenddoos is goedkoper omdat het minder ruimte inneemt dan een andere doos. En omdat het wel met een reguliere bezorgdienst meegaat kun je brievenbusdozen net als andere pakketten voorzien van een track & trace code. Zo kan je klant zien waar zijn of haar pakketje is en heb jij flink bespaard op de kosten. Bovendien hoeft de klant niet de hele dag thuis te blijven wachten tot het pakketje bezorgd wordt.

Belangrijke afmetingen van verzenddozen voor in de brievenbus

Om door een standaard brievenbus te passen moeten verzenddozen aan bepaalde afmetingen en een aantal andere eisen voldoen. Onthoud dat een pakketje alleen als brievenbuspost wordt aangemerkt wanneer het verpakt is in een brievenbuspakket envelop of brievenbusdoos.

Een brievenbuspakketje moet aan de volgende voorwaarden voldoen:

  •          Een brievenbusverzenddoos mag maximaal 38 cm lang zijn, 26.5 cm breed en 3.2 cm hoog
  •          Het maximale gewicht is 2 kg
  •          De minimale afmetingen zijn 14 cm x 19 cm

Een pakket dat niet aan de minimale voorwaarden voldoet wordt gezien als een brief en kan dus niet met een pakketdienst worden bezorgd. En dat betekent dat er geen track & trace code aan toegevoegd kan worden.

Verschillende goedkope brievenbusdozen bij Vendrig Packaging

Op de website worden verschillende brievenbusdozen aangeboden die je in goedkope hoeveelheden kunt kopen. Handig voor ondernemers die meer pakketjes willen versturen. Naast verzenddozen voor de brievenbus vind je hier ook luchtkussenenveloppen voor gevoelige pakketjes, bijvoorbeeld elektronica.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.