Stucloper aanbieding

Of je nu je huis gaat verbouwen of als professional voor je klanten aan de gang gaat, een goede aanbieding voor stucloper is meer dan welkom. Professionele stucloper voorkomt een rommel en schade tijdens verbouwingen en als je het online kunt bestellen is dat natuurlijk extra makkelijk. Dus, welke stucloper aanbieding heeft Vendrig Packaging voor je in petto?

Stucloper aanbieding voor verschillende diktes, afmetingen en uitvoeringen

Ook wanneer je als particulier gaat verbouwen heb je al gauw enkele vierkante meters aan professionele stucloper nodig. Het zou zonde zijn als je vloer of de muren onherstelbaar beschadigen, toch? Bovendien hebben veel mensen gladde tegel- of laminaatvloeren in huis en met het sjouwen van zwaar materiaal is een ongeluk dan een kwestie van tijd. Vendrig Packaging biedt je daarom een aantal verschillende soorten professionele stucloper aan.

Stucloper aanbieding met één laag PE coating

PE staat voor polyethyleen. Dit is de meest gebruikte plasticsoort ter wereld. De coating vormt een waterdicht laagje over de stucloper. Stucloper zelf bestaat namelijk uit karton en als nat wordt verliest het zijn stevigheid en loop je het alsnog kapot. Je kunt deze variant stucloper online op rol bestellen in verschillende lengtes. De rol is breed genoeg om een looppad over de vloer mee te leggen.

Stucloper aanbieding met een dubbele PE coating

Voor de beste bescherming van vloeren en andere oppervlakken is de professionele stucloper met dubbele PE coating aanbieding wat je zoekt. Deze stucloper is een stuk dikker. Met een hoog gramsgewicht  per m² en een breedte is dit de beste variant voor professionals en mensen die bijvoorbeeld de hele vloer willen bedekken met stucloper.

Maak gebruik van stucloper aanbiedingen met interessante staffelkorting

Met de grootste rollen in het online assortiment kun je tot 50 m² stucloper leggen. Dankzij de coating gaat de stucloper langer mee maar bij intensief gebruik heb je meer dan dat nodig. Maak daarom gebruik van de staffelkorting bij Vendrig Packaging. Het principe is eenvoudig, des te meer rollen je bestelt, des te minder je per rol betaalt. Dat scheelt je al gauw enkele euro’s per rol en misschien wel enkele honderden euro’s op een grote verbouwing of voor je inkoop als professional.

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.