Krimphoezen/ pallethoezen

Wilt u krimphoezen bestellen? Dan bent u bij Vendrig Packaging aan het juiste adres. Krimphoezen of pallethoezen worden gebruikt om een palletlading meer stabiliteit te geven waardoor het schuiven van producten veelal wordt voorkomen. Heeft u vragen over pallethoezen of krimphoezen? Dan helpen wij u graag verder.

Bekijk als

Waarom krimphoezen / pallethoezen gebruiken?

Wij hebben een breed assortiment aan krimphoezen. Zo verkopen wij krimphoezen in vijf verschillende formaten, zodat er voor uw pallets altijd geschikte pallethoezen aanwezig zijn.

Stelt u eens voor dat u uw waardevolle producten aan het verzamelen bent op een pallet. Nadat u alle producten op de pallet heeft verzameld, is de zending klaar voor transport. Zonder krimphoezen is het niet aan te raden om uw pallet te versturen. De kans dat de dozen van de pallet afvallen is aanzienlijk groot. Wij adviseren uw daarom om pallethoezen om uw pallet heen te doen. Hiermee voorkomt u dat uw lading instabiel op de pallet staat. Wanneer er producten van de pallet zouden vallen, dan is de kans op breuken erg groot en bent u uiteindelijk veel meer geld kwijt, omdat u de voorraad kunt afschrijven.

Waar zijn de krimphoezen van gemaakt?

De krimphoezen zijn van LPDE gemaakt. LPDE is lagedichtheidpolyetheen. LDPE is een thermoplast gemaakt van olie. LPDE is vrij zacht en taai. Het materiaal is een goede isolator, waterafstotend en heeft een goede slagvastheid. Om LDPE te produceren wordt aardolie gebruikt. Het is goed bestand tegen basen en zuren. Dit maakt LDPE een ideaal materiaal voor uw krimphoezen en pallethoezen.

Het voordeel van de plastic krimphoezen van Vendrig Packaging is dat deze verkrijgbaar zijn voor zowel blokpallets als europallets. Een ander bijkomend voordeel is dat de pallethoezen bij ons per stuk verkrijgbaar zijn.

Verpakken met krimphoezen

Wanneer u de krimphoezen of pallethoezen om uw pallets heeft gedaan is het belangrijk dat u het plastic laat krimpen. Het krimpen gebeurt met een krimppistool. Door het krimpen van de krimphoezen krijgt de palletlading een goede stabiliteit en is het verschuiven van uw producten bijna onmogelijk.

De krachten die krimphoezen of pallethoezen kunnen opvangen zijn zeer groot. Ze zijn uitermate geschikt voor het beschermen van zwaardere ladingen. Het wordt vaak gebruikt binnen de steenindustrie. Hierbij is het van belang dat de stenen onbeschadigd bij de eindgebruiker komt.

Ook de beschermende werking van krimphoezen zijn zeer goed. Pallethoezen kunnen een palletlading volledig afsluiten en afschermen van regenwateren stof.  Doordat de bovenzijde van de plastic hoezen zijn voorzien van een warmtelas is de bescherming tegen vocht optimaal.

Krimphoezen op maat

Bent u opzoek naar krimphoezen op maat dan helpen wij u bij Vendrig Packaging ook graag verder. Wij kunnen in overleg met u de pallethoezen op maat leveren. Het is daarbij verstandig dat u van te voren even goed uitmeet welke maten u nodig heeft om de geschikte krimphoezen te krijgen.

Grote krimphoezen of kleine pallethoezen zijn ook mogelijk. Neem contact op met één van onze adviseurs en zij voorzien u van het juiste advies.

Voordelen krimphoezen

Krimphoezen kennen als verpakkingsmateriaal veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

  • Zijn gemaakt van sterk en licht materiaal.
  • Waterafstotend en beschermt tegen vocht en vuil.
  • Zorgt voor stabiliteit.
  • Door de krimphoezen wordt schuiven van producten voorkomen. 
Klantenservice

Opruiming bij Vendrig

Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 424 reviews.