Instructiesticker masker verplicht

Instructiesticker masker verplicht blauw
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Instructiesticker masker verplicht

Met deze instructiesticker geef je aan dat het binnen je pand, of een gedeelte of bepaalde ruimte daarvan, verplicht is om een mondmasker te dragen. De boodschap en het pictogram zijn eenvoudig genoeg om door iedereen begrepen te worden en de kleurcombinaties die je kunt kiezen vallen op tegen iedere achtergrond.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Instructiesticker masker verplicht, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Instructiesticker masker verplicht

Prijs perstuk

Omschrijving Instructiesticker masker verplicht

Er zijn verschillende situaties waarin het een goed idee is om mensen verplicht een masker te laten dragen. Bij de uitbraak van een besmettelijke ziekte bijvoorbeeld. Maar ook bij bedrijven waar met bijtende of anderzijds agressieve chemicaliën wordt gewerkt kan een mondmasker een belangrijke toevoeging zijn aan de veiligheidsuitrusting van werknemers. Maar een masker is vaak onprettig om te dragen en mensen vergeten nog wel eens om er een op te zetten. Met de instructiesticker maak je op een makkelijke manier direct duidelijk dat het verplicht is om een masker te dragen. De sticker is in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat de boodschap goed opvalt tegen iedere achtergrond.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13113 reviews.