Vloersticker looprichting (NL,EN & FR)

Vloersticker looprichting (NL, EN & FR)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Vloersticker looprichting (NL,EN & FR)

Met de ronde vloersticker met daarop een pijl en het woord looprichting ben je meteen duidelijk richting je bezoekers en medewerkers. Met name in winkels zoals supermarkten en bouwmarkten maar ook in magazijnen kan het belangrijk zijn dat mensen zich langs een bepaalde route of in een bepaalde richting bewegen. Zo hou je overzicht en kun je bijvoorbeeld controlepunten goed inrichten. *Deze instructiesticker is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Let hierop bij het maken van je keuze in de tabel.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Vloersticker looprichting (NL,EN & FR), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Vloersticker looprichting (NL,EN & FR)

Kleurgeel/zwart
Uitvoering"looprichting" in meerdere talen
Afwerkinggelamineerd
Diameter27 en 32 cm
Prijs perstuk
Vormrond

Omschrijving Vloersticker looprichting (NL,EN & FR)

Met de ronde vloersticker met daarop een pijl en het woord looprichting ben je meteen duidelijk richting je bezoekers en medewerkers. Met name in winkels zoals supermarkten en bouwmarkten maar ook in magazijnen kan het belangrijk zijn dat mensen zich langs een bepaalde route of in een bepaalde richting bewegen. Zo hou je overzicht en kun je bijvoorbeeld controlepunten goed inrichten.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13674 reviews.