Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL,EN & FR)

Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL, EN & FR)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL,EN & FR)

De vierkante waarschuwingssticker maakt in één oogopslag duidelijk wat de bedoeling is. Met 1.5 meter afstand dragen we bij aan het terugdringen van ziekten. Toch blijft het soms moeilijk om 1.5 meter uit elkaar te blijven, zeker op openbare plaatsen waar we normaal gesproken samenkomen. De waarschuwingssticker is een hulpmiddel waarmee mensen meteen zien of ze genoeg afstand van elkaar houden. *Deze instructiesticker is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Let hierop bij het maken van je keuze in de tabel.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL,EN & FR), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL,EN & FR)

Kleurgeel/zwart
Breedte27 en 32 cm
Hoogte35 en 40 cm
Uitvoering"houd afstand 1,5m alstublieft" in meerdere talen
Prijs perstuk

Omschrijving Waarschuwingssticker afstand 1.5 meter (NL,EN & FR)

De vierkante waarschuwingssticker maakt in één oogopslag duidelijk wat de bedoeling is. Met 1.5 meter afstand dragen we bij aan het terugdringen van ziekten. Toch blijft het soms moeilijk om 1.5 meter uit elkaar te blijven, zeker op openbare plaatsen waar we normaal gesproken samenkomen. De waarschuwingssticker is een hulpmiddel waarmee mensen meteen zien of ze genoeg afstand van elkaar houden.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.