Vloersticker hier staan alstublieft (NL,EN & FR)

Vloersticker hier staan alstublieft (NL, EN & FR)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Vloersticker hier staan alstublieft (NL,EN & FR)

Een vloersticker met de boodschap ‘Hier staan alstublieft’ is een voordelige, makkelijke en flexibele vorm van crowd management. In winkels, bij bouwterreinen, op vliegvelden en stations, bij de bank. Het is op veel plekken en om veel verschillende redenen nodig dat mensen even op een bepaalde plek blijven wanneer ze moeten wachten. De vloersticker is ook geschikt voor tijdelijke situaties. *Deze instructiesticker is verkrijgbaar in het Nederlands, Engels en Frans. Let hierop bij het maken van je keuze in de tabel.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Vloersticker hier staan alstublieft (NL,EN & FR), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Vloersticker hier staan alstublieft (NL,EN & FR)

Kleurgeel/zwart
Breedte32 cm
Hoogte40 cm
Uitvoering"hier staan alstublieft" in meerdere talen
Afwerkingmet anti-slip en sterke kleeflaag
Prijs perstuk

Omschrijving Vloersticker hier staan alstublieft (NL,EN & FR)

Een vloersticker met de boodschap ‘Hier staan alstublieft’ is een voordelige, makkelijke en flexibele vorm van crowd management. In winkels, bij bouwterreinen, op vliegvelden en stations, bij de bank. Het is op veel plekken en om veel verschillende redenen nodig dat mensen even op een bepaalde plek blijven wanneer ze moeten wachten. De vloersticker is ook geschikt voor tijdelijke situaties.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.