Verhuisdekenstof (30 meter)

Verhuisdekenstof op rol
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Verhuisdekenstof (30 meter)

Dekenstof is geschikt voor het beschermen van grote oppervlaktes, het beschermen van bomen en voor creatieve toepassingen. Met een stofschaar knip je de dekenstof eenvoudig op de gewenste lengte. Dit product wordt geleverd een lengte van 30 meter. Ruim voldoende dus om al je spullen tijdens transport en opslag goed te beschermen tegen stoten en krassen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Verhuisdekenstof (30 meter), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Verhuisdekenstof (30 meter)

Materiaal40% gerecycled wol, 10% polyester, 25% gerecycled polyester, 25% gerecycled acryl
Kleurgrijs
Lengte30 m
Breedte150 cm
Gewicht250 gram/m2
Typegeweven
Afwerkingrondom gestikt, niet gezoomd
Meer informatie over dit product

Omschrijving Verhuisdekenstof (30 meter)

Voor het beschermen van grote oppervlaktes, het beschermen van bomen en voor creatieve toepassingen kunt u dekenstof bestellen. De verhuisdekenstof is geweven en bevat een mix van katoen en wol. Met name bij grote verhuizingen is een enkele verhuisdeken niet voldoende om alle spullen te beschermen. Verhuisdekenstof met 30 meter lengte is dan vaak goedkoper dan verschillende losse dekens kopen.

Hoe jij je spullen zo goed mogelijk beschermt met verhuisdekenstof

Voor een verhuizing heb je vaak een bestelbus of een aanhanger nodig. Je wilt niet alleen je spullen beschermen maar ook de vloer van de transportwagen. Leg daarom eerst een verhuisdeken op de vloer. Bijkomend voordeel is dat de spullen daardoor makkelijk over de bodem te schuiven zijn zodat het laden van je spullen een stuk makkelijker wordt. Leg nog een verhuisdeken over de grote meubels wanneer je wilt gaan stapelen.

Hoeveel verhuisdekenstof heb je nodig?

Een bestelbus of aanhanger heeft gemiddeld een inhoud van 3 tot 20 m³, om alles goed in te pakken heb je al gauw enkele vierkante meters aan verhuisdekenstof nodig. Voor de vloer moet je rekenen op 2 tot 6 m². Ga bij stapelen ongeveer van dezelfde oppervlakte uit. Bij breekbare producten of meubels met een speciale laklaag is het aan te raden om het hele object in te pakken en vast te tapen. Dit kan flink in de meters lopen, gelukkig heb je met verhuisdekenstof van 30 meter voldoende in huis voor vrijwel alle soorten verhuizingen.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14215 reviews.