Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Opslagdekens niet geweven
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Ongeweven opslagdekens worden ingezet om goederen die opgeslagen staan af te dekken en te beschermen. Hiermee voorkom je schade en vervuiling tijdens een lange opslagduur van meubels of goederen. Deze niet geweven gekleurde opslagdekens hebben een stevige kwaliteit, grove afwerking en dragen een leuk opvallend en uniek kleurpatroon.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Materiaal80% polyester, 20% acryl
Kleurgrijs
Lengte220 cm
Breedte150 cm
Gewicht900 gram
Typeniet geweven
Afwerkingrondom gestikt
Prijs perstuk

Omschrijving Opslagdekens niet geweven (150 x 200cm)

Goederen of meubilair dat lang in een opslag moet staan kun je het beste afdekken met opslagdekens. De dekens houden vuil en stof tegen en hiermee voorkom je dat meubilair, goederen, dozen of andere objecten vies worden. Dankzij de zachte deken breng je een extra laag over de goederen aan waardoor deze ook nog eens extra beschermd zijn tegen schade of stoten. Je ziet opslagdekens in magazijnen, werkruimtes, schuren en andere plekken waar goederen opgeslagen staan. Hiermee worden ze veel ingezet. Opslagdekens kun je ook als verhuisdeken gebruiken ter bescherming van spullen tijdens transport of verhuizing, maar omdat het van een ander materiaal gemaakt is gaan ze minder lang mee. Deze ongeweven opslagdekens hebben een standaardmaat en opvallende kleur. Naast te gebruiken om goederen mee af te dekken kun je ze ook inzetten als algemene deken. Bijvoorbeeld ter bescherming van de achterbank in de auto bij het afvoeren van grof vuil en dozen. Of om onder te liggen en jezelf warm te houden op een terras. Dankzij dit leuke kleurtje is het een extra opvallende en unieke deken. Opslagdekens zijn van alle markten thuis.

Onze ongeweven opslagdekens zijn gemaakt van grovere materialen dan verhuisdekens. Dankzij de stevige polyester stof gecombineerd met 20% acryl voelt de stof stevig en grof aan. Het stiksel aan de buitenranden zorgt dat de opslagdeken niet snel inscheurt. Met deze stofsamenstelling kun je de dekens prima hergebruiken maar zijn ze minder vaak herbruikbaar dan verhuisdekens. Je kunt ook creatieve dingen doen met gekleurde opslagdekens. Helemaal omdat deze opslagdekens verschillende kleuren bevatten waaronder geel, rood, blauw en roze. Denk bijvoorbeeld aan het knutselen van kussens, terrasdekens en tassen. Het is een prettige stof om een surprise van te maken of meubilair mee aan te kleden.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13841 reviews.