Sluban Town limousine M38-B0323

Sluban Town limousine M38-B0323
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban Town limousine M38-B0323

Wanneer je echt iets te vieren hebt en een spetterende indruk achter wilt laten pak je de Sluban town limousine M38-B0323! De witte limousines ziet chique uit en wordt geleverd met privéchauffeur en een heuse VIP die naar zijn evenement gereden moet worden. De 135 blokjes tellende limousine is een relatief eenvoudig bouwpakket voor kinderen vanaf 6 jaar. Combineer de bouwblokjes met steentjes van andere merken of breid je stad uit met de andere voertuigen uit de Sluban town reeks.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban Town limousine M38-B0323, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban Town limousine M38-B0323

TypeM38-B0323
Inhoud135 blokjes en 2 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadmakkelijk
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban Town limousine M38-B0323

Een limousine is een teken van luxe. Het is een uitgerekte auto die plaats biedt aan 8 personen die in de auto genoeg ruimte hebben om alvast aan het feest te beginnen! Een limousine bestuur je natuurlijk niet zelf, daar huur je een chauffeur voor in. Dit pakket bevat dan ook een chauffeur in een chique zwart pak met bijbehorende chauffeurspet. De rockster die de limousine heeft gehuurd komt zo volledig in stijl bij de rode loper aan.

Veel bouwplezier voor kinderen vanaf 6 jaar

Een bouwpakket van Sluban is al een feestje wanneer je het openmaakt. In de doos vind je verschillende zakjes met de onderdelen van de limousine. Zoek ze bij elkaar, pak de handleiding erbij en bouw je limousine stukje voor stukje op. De bouwblokjes van Sluban zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Met 135 blokjes is de Sluban Town limousine voor alle kinderen een uitdagend bouwpakket dat niet te moeilijk is. Want het bouwplezier moet natuurlijk voorop staan! Benieuwd naar de andere bouwpakketten uit deze reeks? Bekijk het assortiment op Slubanstore.com en bouw je eigen stad op.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13873 reviews.