Sluban Small race track M38-B0762

Sluban Small race track M38-B0762
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban Small race track M38-B0762

Om als eerste over de finish met je eigen Sluban raceauto! In dit pakket vind je alles voor een glorieuze finish. Inclusief geblokte vlag en natuurlijk de bijhorende racelampen! Het bouwpakket bestaat uit 210 bouwblokjes en is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Speelplezier en bouwplezier gaan hand in hand met de Sluban small racetrack!

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban Small race track M38-B0762, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban Small race track M38-B0762

Lengtecompleet voertuig 15 cm
TypeM38-B0762
Inhoud210 blokjes en 2 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadmakkelijk
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban Small race track M38-B0762

De perfecte Formule 1 finish moet natuurlijk wel door iedereen gehoord en gezien worden! Daarom wordt dit bouwpakket niet alleen met een coureur maar ook met een baan assistent geleverd. Het is aan de assistent om de finish van dichtbij goed in de gaten te houden. De winnaar wordt via de bijgeleverde, compacte radiotoren direct doorgegeven aan de wedstrijdleider!

Maak je race track compleet met Sluban!

Een race track bestaat natuurlijk uit meer dan één racewagen en de finish. Daarom heeft Sluban in zijn Racing collectie verschillende andere bouwpakketten. Door verschillende items met elkaar te combineren maak je een complete racebaan, inclusief pit stop, meerdere auto’s en zelfs een tribune met publiek!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.