Meubelhondjes (3 varianten)

Meubelhondjes (3 varianten)

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Verzendkosten en levertijd
De verzendkosten zijn standaard 4,95 euro (excl. btw) binnen Nederland en Belgie. Boven de 75 euro (excl. btw) wordt uw bestelling gratis bezorgd. We doen er alles aan om dit artikel zo spoedig mogelijk te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Een meubelhondje is een hulpmiddel die u kunt gebruiken bij het transport van meubilair en overige materialen bij een verhuizing. Wij hebben diverse varianten meubelhondjes in ons assortiment.

Omschrijving Specificaties Link doorsturen via e-mail
Link doorsturen via e-mail
Meubelhondjes (3 varianten)

Meubelhondjes (3 varianten)

Een meubelhondje is een hulpmiddel die u kunt gebruiken bij het transport van meubilair en overige materialen bij een verhuizing. Wij hebben diverse varianten meubelhondjes in ons assortiment.

Gegevens :

* Verplichte velden

Annuleer of 


 Kies uw uitvoering van dit product
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr. Lengte
Breedte
Wiel
Maximale belasting
Kleur
Prijs per
Per
1
Per
3
Per
6+
Bestellen
997220 80 cm 60 cm 4 rubberen zwenkwielen 350 kg grijs stuk

49,50

1 eenheden kopen

47,50

3 eenheden kopen

46,00

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

991773 60 cm 35 cm 4 nylon zwenkwielen 500 kg grijs stuk

38,50

1 eenheden kopen

36,50

3 eenheden kopen

35,00

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Omschrijving Meubelhondjes (3 varianten)

Een meubelhondje is een hulpmiddel die u kunt gebruiken bij het transport van meubilair en overige materialen bij een verhuizing. Bij Vendrig Packaging verkopen we twee verschillende varianten aan meubelhondjes. Het verschil met deze twee meubelhondjes is dat er één variant nylon zwenkwielen heeft en de ander heeft rubberen zwenkwielen. Heeft u vragen over welk meubelhondje het meest geschikt is tijdens uw verhuizing neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers.

Het materiaal van het draagplateau waarop u het meubilair op kunt plaatsen is van hout. De meubelhondjes hebben een antisliplaag. Dit om te voorkomen dat objecten gaan schuiven of verplaatsen.

Meubelhondjes met nylon zwenkwielen

Meubelhondjes met nylon zwenkwielen zijn uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een verhuizing met zachte ondergronden, bijvoorbeeld op vloerbedekking. De meubelhondjes zijn grijs van kleur en hebben een draagcapaciteit van 500 kg.

Meubelhondjes met rubberen zwenkwielen

Meubelhondjes met rubberen zwenkwielen zijn uitermate geschikt om te gebruiken tijdens een verhuizing met harde ondergronden, bijvoorbeeld op een plavuizen of een houtenvloer. De meubelhondjes met rubberen zwenkwielen hebben een draagcapaciteit van 350 kg.

Meubelhondjes zijn geschikt voor?

Meubelhondjes zijn dus geschikt om objecten mee te verplaatsen. Ze zijn geschikt voor het transporteren van meubels, dozen, banken, kasten, piano’s, plantenbakken en vele andere goederen. De meubelshondjes zijn ook uitermate goed te gebruiken tijdens beurzen en evenementen. U kunt gemakkelijk voor en na de beurs de beursmaterialen verplaatsen. Dit scheelt u een hoop gesjouw en gesleep. Daarbij is het ook nog eens veiliger om de objecten met een meubelhondje te verplaatsen.

Met meubelhondjes ervaart u hoge rolcomfort. Ze zijn ontwikkeld voor de meest ergonomische werkomstandigheden in alle situaties.

Voordelen van meubelhondjes

Meubelhondjes hebben veel voordelen. Hierbij de voordelen op een rij.

PLUS Meubilair en objecten zijn gemakkelijk te verplaatsen door de meubelhondjes.
PLUS Ze hebben een antisliplaag waardoor meubilair en overige materialen niet verschuiven tijdens het transporteren.
PLUS Er zijn twee verschillende varianten aan zwenkwielen waardoor er voor zowel voor zachte als harde ondergronden een geschikt meubelhondje is.
PLUS Ze hebben een hoge draagcapaciteit.

Specificaties Meubelhondjes (3 varianten)

Materiaal hout met antisliplaag
Geschikt voor het verplaatsen van objecten

Wellicht ook interessant voor u

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 527 reviews.