Lintsplitter groot

Lintsplitter groot
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Lintsplitter groot

Met de grote lintsplitter kun je lint zoals krullint en cadeaulint splitten in twee verschillende maten. Hiermee maak je van één lint meerdere kleine lintjes wat een explosief resultaat geeft na het krullen. Het is een model met een prettige greep en eenvoudige werking. Leg dit gereedschap op de plek waar je met krullint werkt, zoals op de verkoopbalie, inpaktafel of gewoon thuis in de la.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Lintsplitter groot, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Lintsplitter groot

Kleurassorti
Prijs perstuk

Omschrijving Lintsplitter groot

Met een lintsplitter creëer je de kers op de taart op elk cadeau of geschenkverpakking. Het toevoegen van een lint maakt het al opvallend, maar een gespleten gekruld lint is extra feestelijk. Het verschil zit in het volume dat je krijgt na het splitten. Vijf kleine krullen geven een veel mooier effect dan één dikke krul. Hiermee verhoog je de beleving van de ontvanger van het cadeau of product. Het creëert de wow-factor. Soms zit het in de kleine dingen. Een gespleten en gekruld lint als versiering van een geschenk geeft dit extra feestelijke effect. Deze grote lintsplitter split het lint in een gelijkwaardige kleinere maat. Je kunt kiezen uit twee maten: een smalle en dikkere maat. Het is een groot model dat goed in de hand ligt en soepel knijpt. Let bij het splitten goed op dat het lint tot en met het uiteinde door de splitter heengetrokken wordt. Anders krijg je een lint dat bij het uiteinde nog aan elkaar zit. Het geeft het mooiste resultaat als je eerst het lint krult en daarna door de splitter trekt. Combineer de lintsplitter met de aankoop van krullint en cadeaupapier.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.