Sluban WWII American fighter M38-B0857

Sluban WWII American fighter M38-B0857
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban WWII American fighter M38-B0857

Regeer het luchtruim met de Sluban WW2 American fighter! In dit vliegtuig ben je sneller en wendbaarder dan iedere tegenstander die je tegenkomt. Dit originele Sluban bouwpakket bestaat uit 323 bouwblokjes en een piloot om het vliegtuig te besturen. Een leuke uitdaging voor kinderen vanaf 6 jaar maar ook voor verzamelaars van WW2 bouwsets.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban WWII American fighter M38-B0857, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban WWII American fighter M38-B0857

Lengtecompleet voertuig 27,8 cm
TypeM38-B0857
Inhoud323 blokjes en 1 poppetje
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban WWII American fighter M38-B0857

De Sluban WW2 American fighter is een model van de legendarische P51-Mustang. Dit vliegtuig was onmisbaar in de strijd omdat het bommenwerpers en bevoorradingsvliegtuigen beschermde tijdens missies boven vijandelijk grondgebied. Het was misschien wel het beste allround gevechtsvliegtuig van de oorlog. Een topsnelheid van 630 km/u. Een bereik van meer dan 2500 km. En de mogelijkheid om op een hoogte van ruim 6000 meter te vliegen. Geen wonder dat dit toestel een symbool is geworden voor de Amerikaanse luchtmacht en dat tot begin jaren ’80 is gebleven.

De rol van de P51 fighter in WW2

In de laatste jaren van de oorlog werden er veel vliegmissies uitgevoerd boven vijandelijk gebied. Aan de P51 Mustang de taak om het gevecht aan te gaan met vijandelijke vliegtuigen. Dankzij de uitstekende ‘dogfight’ capaciteiten van de P51 waren vijandelijke toestellen in de lucht geen partij. En omdat de jager verder in vijandelijk gebied kon doordringen dan andere geallieerde vliegtuigen, was het vooral de Mustang die in de Tweede Wereldoorlog de Duitse Luftwaffe onschadelijk maakte.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13898 reviews.