Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837

Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837

Reageer snel en adequaat op iedere dreiging met de Sluban offroad assault vehicle. Speciaal gebouwd om je troepen te beschermen terwijl ze reageren op noodoproepen en patrouilles uitvoeren. Deze stoere offroader bestaat uit 265 bouwblokjes en wordt geleverd met twee soldaatjes met uitrusting. Een leuke uitdaging dus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837

Lengtecompleet voertuig 16,8 cm
TypeM38-B0837
Inhoud265 blokjes en 2 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd10+

Omschrijving Sluban Offroad assault vehicle M38-B0837

Al voor de 2e Wereldoorlog hadden legeraanvoerders behoefte aan snelle, veelzijdige voertuigen die berichten, manschappen en de aanvoerders zelf snel van plek naar plek konden brengen. De Willy’s Jeep was één van de eerste voertuigen die hiertoe in staat was. Makkelijk om in grote aantallen te bouwen, geschikt voor ruig terrein en eenvoudig te repareren. Één mankement had de Jeep wel, de mensen die erin zaten werden niet beschermd tegen geweervuur of granaatscherven. De offroad assault vehicle van Sluban is een schaalmodel van het voertuig dat dit probleem heeft opgelost, de Humvee.

Kenmerken van de Sluban Humvee replica

De Humvee was veel zwaarder bepantserd dan de welbekende Jeep maar toch wendbaar en veelzijdig genoeg om soldaten en materieel langs het hele front en daar voorbij te voeren. Troepen zitten veilig in het voertuig, dat zelfs bestand is tegen raketwerpers. Geen wonder dat dit iconische voertuig tientallen jaren onmisbaar is geweest voor legers en vredesmachten over de hele wereld!

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13536 reviews.