Sluban German main battle tank M38-B0839

Sluban German main battle tank M38-B0839
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban German main battle tank M38-B0839

Om je vijanden te verslaan in het veld is een grote, sterke tank onmisbaar voor de overwinning. En dat is precies wat de Sluban main battle tank doet. Snel, wendbaar en met enorm veel vuurkracht. Met deze tank laat je tegenstanders op de vlucht slaan en bescherm je tegelijkertijd je eigen troepen tegen vijandelijk vuur. Deze bouwdoos bestaat uit 766 blokjes en 2 soldaten.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban German main battle tank M38-B0839, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban German main battle tank M38-B0839

Lengtecompleet voertuig 29,3 cm
TypeM38-B0839
Inhoud766 blokjes en 2 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd10+

Omschrijving Sluban German main battle tank M38-B0839

Als de Sluban main battle tank je bekend voor komt dan kan dat best wel eens kloppen. Het bouwpakket is namelijk een replica van de real life Duitse Leopard 2 tank. Deze tank is in 1979 als vervanging van de Leopard 1 tank geïntroduceerd. Hij is een stuk groter door zijn voorganger en valt verder vooral op door zijn platte geschutskoepel. Daardoor ketst vijandelijk vuur beter af en het maakt de tank sneller.

Herkenbare details van de Sluban Panther 2 main battle tank

De lage geschutskoepel is natuurlijk al een markant detail dat aangeeft dat het om een Panther 2 tank gaat. Dat geldt ook voor het kanon, een reus van 120 mm, waar de Leopard 1 het met een geschut van 105 mm moet doen. Andere kenmerkende details op de Sluban main battle tank zijn de karakteristieke ronde koplampen en de dubbele antenne achterop de tank.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13736 reviews.