Inpakpapier Round presenteerbox

Inpakpapier Round presenteerbox
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Inpakpapier Round presenteerbox

Met de inpakpapier Round presenteerbox zet je mooi, neutraal cadeaupapier in de winkel dat je klanten per rol van 200 x 70 cm kunnen kopen. In deze presenteerbox zitten vier vrolijke kleuren waarmee je van ieder pakketje echt een cadeautje maakt! Zet ze tijdens de feestdagen neer als kassa koopje of zet de presenteerbox neer bij de aanbiedingen in de winkel. De presenteerbox bevat 60 rollen en je hoeft alleen de bovenkant op te maken. De stijlvolle doos kan gewoon in de winkel gezet worden. Zo wordt het uitbreiden van je productaanbod nog makkelijker. In het assortiment van Vendrig Packaging kom je verschillende soorten inpakpapier tegen voor iedere gelegenheid.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Inpakpapier Round presenteerbox, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Inpakpapier Round presenteerbox

Lengte200 cm
Breedte70 cm
Uitvoering4 uitvoeringen à 15 rollen
Prijs perdoos à 60 rollen

Omschrijving Inpakpapier Round presenteerbox

Cadeaupapier heeft vaak een thema. De feestdagen, een verjaardag of speciaal voor kinderen. Als je gewoon een cadeautje tussendoor wilt geven is een rol inpakpapier met een vrolijke maar neutrale uitstraling mooi meegenomen. En dan is dit inpakpapier uitermate geschikt. De gekleurde rondjes op een effen achtergrond geven het papier een vrolijke tintje zonder zich op een specifiek thema te richten. Dankzij de felle kleuren vallen de rollen in de giftbox direct op in de winkel en zullen je klanten makkelijk een of meerdere rollen meenemen.

Vrolijk inpakpapier dat je goed met elkaar kunt combineren

De rollen in de presenteerbox kun je leuk met elkaar combineren. De rondjes op de verpakking zijn op alle rollen hetzelfde terwijl de achtergrond per presenteerbox is verdeeld over vier kleuren, zwart, groen, paars en oranje. Zo kunnen mensen hun creativiteit helemaal los laten op het inpakken van een cadeautje. Voor nog meer variatie heeft Vendrig Packaging verschillende presenteerboxen in het assortiment opgenomen. Deze zijn allemaal van ‘Magic of Giving’ en passen daarom allemaal goed bij elkaar. Bestel de dozen die je mooi vindt en breid je collectie gaandeweg uit met nieuw, vrolijk inpakpapier.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13736 reviews.