Sinterklaaspapier

Sinterklaaspapier
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sinterklaaspapier

Pakjesavond is natuurlijk een van de leukste dagen van het jaar en daar horen natuurlijk pakjes met bijbehorend sinterklaaspapier bij! Bestel daarom Sinterklaas cadeaupapier op rol bij Vendrig Packaging. Ideaal voor inpakstations in winkels of voor webshops die een inpakservice bieden. Het sinterklaaspapier wordt op rollen van 200 meter geleverd en kunnen op een rolhouder geplaatst worden zodat je eenvoudig de juiste lengte af kunt snijden, zonder materiaal te verspillen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sinterklaaspapier, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sinterklaaspapier

MateriaalPapier
Lengte200 m
Breedte50 cm
Uitvoeringgestreken kraft
Gramsgewicht70 gr/m²
Prijs perrol

Omschrijving Sinterklaaspapier

Cadeautjes krijgen is altijd leuk maar met mooi sinterklaaspapier wordt het uitpakken ervan ook een feestje. Dit felgekleurde papier benadrukt het nostalgische gevoel door typische Sinterklaas taferelen weer te geven. Ouderwetse schuimpjes en pepernoten, de jute zak van Piet en postzegels met de afbeelding van Piet, de Sint en zijn trouwe ros Amerigo. Het materiaal zelf is stevig kraftpapier, gemaakt van cellulose vezels van naaldbomen. Dat maakt het sterk, milieuvriendelijk en geschikt voor het inpakken van vrijwel alle soorten cadeautjes.

Combineer Sinterklaas cadeaupapier met en rolhouder voor een mooi inpakstation

Het inpakken van Sinterklaascadeautjes vergt een hoop tijd, dat kun je niet allemaal zelf doen. In veel winkels zie je daarom een inpaktafel waar mensen zelf aan de slag kunnen met cadeaupapier, linten en plakband. Maak het jezelf en je klanten makkelijk door een rolhouder bij het Sinterklaaspapier te bestellen. Kies voor een tafel of wandmodel, monteer deze in de winkel en hang de rol Sinterklaas cadeaupapier erin. Klanten pakken hun eigen cadeaus in en hoeven dus ook minder lang te wachten bij de kassa. Dat is de beste oplossing voor iedereen, vind je niet?

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13081 reviews.