Originele Sint- en kerstverpakkingen voor particulieren en bedrijven

Met de feestdagen in aantocht is iedereen weer op zoek naar leuke geschenkverpakkingen met een feestelijk tintje. Een mooi cadeaupapiertje, een handige geschenkdoos of een originele en milieuvriendelijke kerst- of sinterklaaszak. Er is voor ieder wat wils! Bedrijven die op zoek zijn naar verpakkingen voor kerstpakketten of eindejaarsgeschenken hebben daarnaast ook opvulmateriaal nodig. In deze blog meer informatie over verschillende geschenkverpakkingen, voorbeelden en tips. Zo worden jouw feestdagen feestelijker dan ooit!

Verpakkingen met een Kerst- of Sinterklaasthema

Een van de leukste dingen aan de feestdagen is de aankleding. Zowel Sinterklaas als Kerstmis hebben hun eigen sfeer en dat is natuurlijk voor een groot deel te danken aan de verpakking en andere versieringen. Doe inspiratie op voor de komende feestdagen met de volgende Sinterklaas- en Kerstverpakkingen.

Sinterklaasverpakkingen

Jute zakken met opdruk. Iedereen kent de jute zak van Sinterklaas wel. Ideaal om de cadeautjes voor pakjesavond in te bewaren. Er zijn verschillende afmetingen en opdrukken verkrijgbaar. Wat is jouw favoriet?

Sinterklaaspapier. Modern of juist klassiek inpakpapier maakt van een gewoon cadeau een sinterklaascadeau!

Papieren zakjes met Sinterklaasthema. Deze originele papierenzakjes worden geleverd met een houten knijper. Ideaal als feestelijke verpakking voor snoepgoed bij winkels.

Geschenkdozen met Sinterklaasthema. Voor grotere geschenken of wanneer de Sint cadeaus met de post verstuurt, kiest hij voor deze originele geschenkdozen.

Kerstverpakkingen

Kerstzakjes. Deze geschenkzakjes zijn gemaakt van imitatiejute. Stevig, vrolijk gekleurd en makkelijk dicht te binden dankzij het handige sluitkoord.

Jute zakken met Kerstopdruk. Deze jute zakken met een opdruk van de Kerstman of kerstboom

Bedrukte papieren zakken. Stijlvol, milieuvriendelijk en helemaal in stijl. Bedrukte papieren zakken zijn de ideale geschenkverpakking voor kleine cadeautjes tijdens de feestdagen. Verkrijgbaar in verschillende varianten.

Kerstpapier. Net als met Sinterklaas mag een mooi inpakpapiertje natuurlijk niet ontbreken. Je hebt de keuze uit inpakpapier met een opdruk of kraftpapier in effen kerstkleuren zoals donkerrood en –groen.

Andere cadeauversieringen

Krullint

SizzlePak opvulmateriaal

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13913 reviews.