Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?

Gripzakjes: wat kan ik er allemaal mee verpakken?

Gripzakjes zijn zakjes, doorzichtig, klein van formaat en hebben een handige druksluiting. Ze staan ook bekend als knopenzakje, verpakkingszakje, hersluitbaar zakje en als het zakje met druksluiting. Je kunt ze voor diverse doeleinden gebruiken. Gripzakjes kunnen lang meegaan en dankzij de hersluitbare drukstrip vaker te gebruiken. Lees verder voor alle tips en toepassingen.

Gripzakjes zijn er in diverse formaten en soorten. Meestal worden gripzakjes gebruikt om dezelfde onderdeeltjes met elkaar te bundelen. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld schroefjes, bouten, moeren, elastiekjes en paperclips. Met behulp van het label kun je de verpakking eenvoudig categoriseren.

Gripzakjes voor winkels en webwinkels

Er zijn veel winkels en webwinkels die te maken hebben met kleine producten. Het is begrijpelijk dat zij niet voor elk klein product een apart bakje of opbergruimte regelen. Gripzakjes bieden hiervoor de oplossing. De producten kunnen met behulp van een gripzakje worden gebundeld om ruimte te besparen en om efficiënter te werken. 

Winkels die onderdelen verkopen voor specifieke producten, zoals electronicazaken, hebben vaak te maken met kleine onderdelen. Adapters, klepjes of schroefjes kunnen verpakt worden in een gripzakje. Door ze op te hangen achter de verkoopbalie worden de onderdelen mooi gepresenteerd voor de klanten. Een eurosleuf is een ophangsysteem dat is gemonteerd aan veel displays in winkels. Maak dus gebruik van een eurosleuf om jouw gripzakjes makkelijk op te hangen.

De eurosleuf gripzakjes kunnen vanaf 100 stuks of per doos worden besteld. Ze zijn leverbaar in verschillende formaten. De dikte van de zakjes zijn 50 my.

Gripzakjes voor een verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen, moeten er een hoop spullen en onderdelen gebundeld en verzameld worden. De schroefjes van een uit elkaar gehaald meubelstuk kunnen met de gripzakjes verzameld worden. Hiermee blijven de juiste schroefjes bij elkaar en ontstaat er geen verwarring met schroefjes van andere meubelstukken. Dankzij de hersluitbare drukstrip kunnen de onderdelen weer snel te voorschijn worden gehaald.

Vendrig Packaging heeft gripzakjes met schrijfvlak in het assortiment. Je kunt eenvoudig op het zakje schrijven waarvoor de inhoud is bedoeld. Daarmee kun je de gripzakjes van elkaar onderscheiden.

Gripzakjes voor verzamelaars

Gripzakjes kunnen uitkomst bieden voor verzamelaars. Postzegelverzamelaars, muntenverzamelaars en vingerhoedverzamelaars hebben allemaal te maken met kleine objecten. Je wil jouw verzameling natuurlijk zo goed en veilig mogelijk bewaren. Een gripzakje kan hierin bijdragen. De stevige sluiting kan lang gesloten blijven zodat stof en vocht geen kans krijgen om het zakje te binnendringen.

De standaard gripzakjes zijn leverbaar in diverse maten. Ze zijn leverbaar vanaf 100 stuks op per doos. De afmetingen lopen uiteen van 40mm x 60mm tot 350mm x 450mm. Zo hebben wij voor elke verzamelaar een geschikt formaat zakje. De standaard gripzakjes hebben een dikte van 50 my.

Gripzakjes voor zware producten

Mocht je zwaardere producten of producten met scherpe randen hebben dan heeft Vendrig Packaging gripzakjes die extra dik zijn. Deze zakjes hebben een dikte van 90 my. Dit is bijna het dubbele ten opzichte van de standaard gripzakjes. De hersluitbare strip blijft van dezelfde stevige kwaliteit.

Voorbeelden van producten en objecten die je met extra dikke hersluitbare zakjes kunt opbergen zijn paperclips, ijzeren objecten en voorwerpen met driehoekige of puntige vormen. De tandwiel van een fiets is nog een goed voorbeeld. Het is zowel een zwaar, als scherp object.

Gripzakjes kopen

Wil je gripzakjes of hersluitbare zakjes met schrijfvlak kopen? Bij Vendrig Packaging ben je aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment gripzakjes en leveren tegen de scherpste prijzen. Wanneer je voor 17.00 uur besteld, sturen wij het dezelfde dag nog op.

Mocht je vragen hebben over welk gripzakje het meest geschikt is voor jouw situatie of producten, dan adviseren wij je graag!

Klik hier voor ons aanbod gripzakjes.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14089 reviews.