Welke verpakkingen kan ik gebruiken voor mijn schilderijen?

Welke verpakkingen kan ik gebruiken voor mijn schilderijen?

In dit blogartikel zullen wij u tips geven over welke schilderij verpakking u kunt gebruiken om uw schilderijen veilig en goed te verpakken.

Schilderij inpakken

Een schilderij inpakken begint met hoogwaardig en beschermend inpakmateriaal. Er zijn verschillende soorten inpakmaterialen om uw schilderijen in te pakken. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan noppenfolie of verhuisdekens.

Noppenfolie wordt veelgebruikt als inpakmateriaal voor schilderijen. Noppenfolie heeft dankzij de hoge beschermingswaarde en flexibiliteit een uitstekende werking. Het wordt ook veel gebruikt om kunststof en metaal mee te verpakken. Voor extra bescherming doet u er verstandig aan om het schilderij meerdere keren in te wikkelen met noppenfolie. Ondanks dat de noppenfolie van hoogwaardige kwaliteit is, kunt u beter het zekere voor het onzekere nemen om schade uit te sluiten. Je kunt ook een doos gebruiken om een schilderij in te pakken. Dek de kwetsbare onderdelen dan wel af met kartonnen platen voor extra bescherming. Een doos als schilderijverpakking is voor geschikt voor kleinere schilderijen. Vul de doos op met opvulmateriaal voor meer bescherming tegen stootschade.

noppenfolie voor schilderijen

Nadat u het schilderij heeft ingewikkeld met noppenfolie kunt u het vastmaken met verpakkingstape. Vendrigpackaging.com heeft verschillende soorten verpakkingstape in het assortiment om het inpakmateriaal voor uw schilderijen af te plakken.

verpakkingstape

Om uw schilderij extra goed te beschermen kunt u er ook nog voor kiezen om een schilderij te verpakken met verhuisdekens. Nadat de laag met noppenfolie is aangebracht, kunt u de verhuisdekens om het schilderij heen brengen. De verhuisdekens bevatten veel katoen, waardoor de kans op slijtage klein is. Verhuisdekens kunnen meerdere keren gebruikt worden. Wanneer u dus regelmatig schilderijen verstuurt kunnen verhuisdekens een oplossing bieden.

verhuisdekens

Schilderij verpakking

Een verpakking voor uw schilderij moet u kunnen vertrouwen. Vendrig Packaging heeft schilderij verpakkingen waar u van op aan kunt! Wij adviseren u graag welke verpakking voor u het meest geschikt is.

Heeft u een schilderij met een glazen plaat? Dan heeft deze meer bescherming nodig dan een normaal schilderij. Noppenfolie kan al een aardige basis vormen als inpakmateriaal voor uw schilderijen. De bubbeltjes bieden een goede bescherming.

U kunt ervoor kiezen om de hoeken van het schilderij extra te beschermen. Dit kunt u doen met schuimprofielen. Schuimprofielen zijn eenvoudig te gebruiken en bieden bescherming tegen vallen en stoten. Schuimprofielen zijn flexibel in gebruik en kunnen op lengte worden afgesneden.

schuimprofielen

Mocht u ondanks dit blogartikel nog vragen hebben over inpakmateriaal voor uw schilderijen? Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. 

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13740 reviews.