Noppenfolie zorgt voor optimale bescherming

Noppenfolie zorgt voor optimale bescherming

Noppenfolie, ook wel bekend als bubbeltjes plastic, wordt veel gebruikt om fragiele producten te verpakken en biedt de optimale bescherming tijdens transport. In dit blogartikel vertellen wij waar noppenfolie allemaal voor gebruikt kan worden.

Gebruik noppenfolie voor goederen in het magazijn

Veel bedrijven kiezen ervoor om kostbare goederen te bewaren in een grote opslagruimte of magazijn. Deze goederen komen vaak voor langere tijd stil te staan en worden vaak niet goed beschermd. Ze zijn onderhevig aan schimmels en algen.

Noppenfolie kan ervoor zorgen dat de objecten een beschermende laag krijgen waardoor deze niet vatbaar zijn voor invloeden van buitenaf. Zo kunnen schimmels en algen voorkomen worden.

Isoleren met noppenfolie

Heeft u er ooit aan gedacht om noppenfolie te gebruiken als isolatiemateriaal? Noppenfolie is namelijk geschikt om schuren, kassen en planten te voorzien van isolatie. In de wintermaanden is deze folie uitermate geschikt om als isolerende laag te dienen. Het is een goedkope oplossing. Voor iedereen die niet teveel geld wilt uitgeven aan duur isolatiemateriaal is dit de uitkomst.

Voorkom met noppenfolie het bevriezen van leidingen

In de winter liggen sommige bedrijven stil, waardoor er langere tijd geen gebruik wordt gemaakt van de voorzieningen in het gebouw. Onnodig gebruik van energie, zodat leidingen niet bevriezen, zou zonde zijn. Echter wilt u natuurlijk voorkomen dat leidingen tijdens deze periode bevriezen of barsten. Ook hiervoor is noppenfolie uitermate geschikt. Het is een ideaal beschermingsmateriaal tijdens de wintermaanden.

Kunstwerken inpakken met noppenfolie

Kunstwerken zijn kostbaar en worden vaak van familie op familie doorgegeven. Eens in de zoveel tijd moet het kunstwerk verplaatst worden vanwege een verhuizing of omdat een ander familielid het kunstwerk in huis wil hebben. U doet er dan verstandig aan om uw kostbare kunstwerken goed te verpakken en te beschermen. Dit doet u met noppenfolie! Noppenfolie is zowel voor fragiele producten als kunstobjecten het ideale verpakkingsmateriaal om te beschermen.  

Noppenfolie voor planten in potten

Noppenfolie is uitermate geschikt als bescherming tegen vorst bij planten in potten. Planten in potten zijn namelijk in de winter veel kwetsbaarder dan planten in de grond. Dit is eigenlijk ook logisch, want de wand van een pot is dun en daarom kan de wortelkuil van de plant eerder bevriezen. Planten in potten kunt u beschermen door de binnenkant van de pot of bak te bekleden me noppenfolie. Maakt u wel op de bodem wat gaten in de folie, zodat het regenwater gemakkelijk kan weglopen.

Bent u opzoek naar noppenfolie. Dan kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over noppenfolie of over het gebruik hiervan? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

 

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14090 reviews.