Afdekzeil camouflage grijs (100gr/m²)

Afdekzeil camouflage grijs (125gr/m²)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Afdekzeil camouflage grijs (100gr/m²)

Dit afdekzeil camouflage grijs kan voor vele binnen en buiten toepassingen worden gebruikt. Gebruik het bijvoorbeeld om materialen, buitenobjecten, tuingereedschap, brandhout, daken, afval of containers mee af te dekken. Je kunt legerzeil met grijze camouflageprint ook gebruiken om een gebied mee af te schermen. Ideaal voor outdoor activiteiten. Bovendien is het waterdicht.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Afdekzeil camouflage grijs (100gr/m²), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Afdekzeil camouflage grijs (100gr/m²)

Materiaalgeweven HDPE
Kleurcamouflage grijs
Garantieperiodegeen op UV bestendigheid
Uitvoeringmet op elke 100 cm een plastic bevestigingsoog van 12 mm (binnendiameter)
Afwerkingrondom gezoomd met PP koordversterking en op de hoeken verstevigd met plastic hoekstukken
Gramsgewicht100gr/m²
Prijs perstuk
MerkFosco
Algemene bestendigheidwaterdicht, verrot/schimmelt niet

Omschrijving Afdekzeil camouflage grijs (100gr/m²)

Afdekzeil camouflage is een stevig zeil dat veel gebruikt wordt voor buitentoepassingen en outdoor activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan survivallen waarbij je dit zeil gebruikt om op te zitten of om je tent af te schermen. Ook bij outdooractiviteiten zoals paintball en airsoften komen de camouflage kleuren van dit zeil goed van pas. Heb je tuinmaterialen zoals stenen of hout buiten liggen en wil je deze beschermen? Gebruik dan dit afdekzeil in camouflage kleuren om spullen uit het zicht te halen. Dit is een echt legerzeil met grijs camouflage patroon. Camouflage kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren die je in de natuur en in het bos kunt vinden. Wat je afdekt met camouflage kleuren valt in een bos of outdoor minder snel op. Zeker met deze mooie grijze kleuren kun je stenen of grind mooi wegwerken. De combinatie van lichtgrijs, donkergrijs, wit en zwart staat ideaal in de buitenlucht.

Het afdekzeil camouflage grijs is gemaakt van 100% polyethyleen. Dit zijn dunne stroken van een stevig soort plastic dat in elkaar geweven zit. Daarmee is dit militaire dekzeil niet zomaar kapot te scheuren. Scherpe voorwerpen kunnen er niet zomaar doorheen. Ook maakt het strakke weefsel het dekzeil waterdicht en vuil en stof afstotend. Om deze reden kan dit afdekzeil vaak worden gebruikt en hergebruikt. Alle randen van het camouflage zeil zijn gezoomd en afgewerkt met een stevig wit stiksel waarmee de rand verstevigd is. Daarbinnen zit een koordversterking. Op elke meter zitten zwarte plastic bevestigingsogen waarmee je het dekzeil met een stuk touw of tyrap gemakkelijk ophangt aan bijvoorbeeld een boom of hek. De vier hoeken zijn extra verstevigd met plastic hoekstukken.

Geef je een feestje met een militair of leger thema? Dan mag dit afdekzeil camouflage niet ontbreken. Dit zeil zal de sfeer ten goede komen en het feestje een groot succes maken. Koop dit afdekzeil camouflage voordelig in!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13876 reviews.