Dé webwinkel voor jouw verpakkingsmaterialen

Voor alle inpakmaterialen, toebehoren, tips & tricks zit je goed bij Vendrig Packaging. Al meer dan meer dan 80 jaar specialiseren wij ons in de in- en verkoop van verpakkingsmaterialen. Dankzij deze ervaring beschikken wij over een uitgebreid assortiment aan werkelijk alles dat met verpakken te maken heeft. Voor bedrijven én particulieren!

Van algemene inpakproducten zoals noppenfolie en plastic zakken, tot verpakkingsproducten voor specifieke werkzaamheden zoals verhuisdozen en verbouwen. En ook voor toebehoren zoals tie wraps, verschillende soorten tapes voor binnen en buiten en decoratieve verpakkingen voor de feestdagen kun je bij ons terecht!

Algemene verpakkingsmaterialen

Sommige verpakkingsmaterialen kom je in iedere branche tegen. Noppenfolie om producten tijdens transport of in de opslag te beschermen. Plastic zakken voor losse producten of papieren zakken voor het inpakken van stukgoederen. In onze webwinkel kom je de volgende algemene verpakkingsmaterialen tegen:

Specifieke inpakmaterialen

Gespecialiseerde inpak- en verpakkingsmaterialen voor tijdens je verbouwing, wanneer je in de tuin werkt of wanneer je gaat verhuizen. Je vind het allemaal in onze webwinkel. Met name de volgende producten zijn populair bij onze klanten:

Bijzondere inpakmaterialen

Wil je snel kleine pakketjes in kunnen pakken voor verzending vanuit je webshop? Gebruik dan speciale inpakenveloppen. Tijd voor het jaarlijkse kerstpakket? Kies voor een grote doos in stijl met de feestdagen en kleurig SizzlePak opvulmateriaal. Ook de volgende bijzondere inpakmaterialen zijn in ons assortiment opgenomen:

Toebehoren & sluitmaterialen

Een verpakking alleen is niet altijd voldoende. Je moet deze ook afsluiten voor verzending. Bij het verpakken van breekbare producten is het belangrijk dat dit duidelijk op de doos staat aangegeven. En om producten tijdens het transport te beschermen tegen krassen en stoten heb je opvulmateriaal nodig. Zo kunnen producten niet heen en weer stuiteren in de verpakking. In het assortiment vindt je onder andere de volgende toebehoren en sluitmaterialen.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14351 reviews.