Waarschuwings- en communicatiematerialen COVID-19 maatregelen 

In de huidige Coronacrisis is social distancing onze meest belangrijke wapen tegen verdere verspreiding van het virus. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Mensen zijn sociale wezens met een natuurlijke behoefte om elkaar op te zoeken. Toch moeten we rekening houden met de 1,5 meter samenleving, het ‘nieuwe normaal’. Dat vraagt om duidelijke, eenvoudig inzetbare communicatiemiddelen waarmee het belang van social distancing en goed persoonlijke hygiëne wordt benadrukt.

Social distancing & persoonlijk hygiëne tegen Covid-19

Hoe zorg je dat je klanten, medewerkers en jezelf optimaal beschermt in deze onzekere tijden? Want onzeker is het in ieder geval. We wachten met zijn allen af tot maatregelen versoepeld worden maar het blijft voor iedereen, inclusief beleidsmakers, koffiedik kijken. Het enige dat we nu kunnen doen is duidelijk communiceren over de maatregelen waar wel duidelijkheid over bestaat: social distancing en persoonlijke hygiëne.  

Corona communicatiemiddelen en waarschuwingen bij Vendrig Packaging

In de webshop vind je daarom verschillende communicatiemiddelen en waarschuwingen voor verschillende ondergronden en situaties. Een afzetlint met opdruk wanneer je een deel van je bedrijf moet afsluiten omdat werknemers hier geen 1,5 meter uit elkaar kunnen blijven bijvoorbeeld. Of vloerstickers die je op 1,5 meter van elkaar op de vloer plakt. Zo weten medewerkers waar ze in de rij moeten gaan staan. Ook de looproute kun je aangeven met de voetafdrukstickers die in verschillende kleuren beschikbaar zijn. Met pictogramstickers geef je aan dat er een mondkapje gedragen moet worden of dat mensen hun handen moeten wassen. De pictogrammen zijn duidelijk herkenbaar voor iedereen en dat is vooral handig in bedrijven met veel internationale werknemers.

Met COVID-19 waarschuwings- en communicatiematerialen maak je in één oogopslag duidelijk wat er van mensen verwacht wordt. Zo zorgen we voor elkaar en kunnen we op een veilige manier samen blijven werken, ook wanneer de maatregelen van kracht blijven.

Klantenservice
Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14207 reviews.