Pluimveenet

Pluimvee binnen de omheining houden vraagt om een flexibele afrastering die je snel op kunt zetten en die de dieren geen kwaad doet. Een kunststof pluimveenet is lichtgewicht, heeft een hoge treksterkte en het flexibele plastic heeft geen scherpe randen of uitsteeksels waar de dieren zich aan kunnen verwonden.

Een pluimveenet voor het afzetten van een scharrelgebied

Des te meer de dieren kunnen bewegen des te beter dat is voor de gezondheid. Een veel gehoorde klacht op de pluimveehouderij is dat dieren te weinig beweging krijgen. Met een pluimveenet maak je eenvoudig een tijdelijk scharrelgebied aan de schuur vast. Zo kunnen de dieren lekker rondscharrelen en wanneer je de ruimte weer nodig hebt haal je het pluimveenet binnen een paar minuten weer weg.

Praktisch en goed voor het milieu

Het flexibele plastic maakt het pluimveenet niet alleen eenvoudig in gebruik maar het levert ook een flinke gewichtsbesparing op. Het net is daarnaast uv-bestendig en kan dus langere tijd buiten opgezet blijven staan. Pluimveenet is gemaakt van gerecycled plastic en omdat je het vaker kunt gebruiken is het een milieuvriendelijk alternatief voor andere soorten omheiningen.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6083 reviews.