Kunststof hekwerk

Een tijdelijk kunststof hekwerk bouw je in een mum van tijd op met afzetgaas. Gemaakt van recyclebaar plastic en met uv-bestendigheid is dit gaas uitstekend geschikt voor gebruik in buitenomstandigheden. Perfect dus als tijdelijke afscheiding voor weilanden, voor crowd managing bij festivals en voor het afzetten van een parkeerterrein.

In een mum van tijd een tijdelijk kunststof hekwerk opbouwen

Ga je de ruimte anders indelen? Geen probleem, je rolt het hek eenvoudig op en dankzij de weerbestendigheid van het kunststof kun je het opnieuw gebruiken. Een rol van 50 meter weegt slechts 8 kg dus het oprollen kost je weinig moeite. Is het materiaal uiteindelijk toch versleten? Dan bestel je eenvoudig en voordelig een nieuwe rol via de webshop. Vergeet de bijbehorende grondpennen niet. Deze zijn voorzien van een steun waarmee je de pennen eenvoudig de grond intrapt.

Een tijdelijk kunststof hek als tuinafscheiding

Wanneer je in de tuin de schuttingen gaat vervangen wil je niet dat iedereen zomaar de tuin in kan wandelen. Wanneer je kinderen of huisdieren hebt wil je ook voorkomen dat zij niets vermoedend de straat opwandelen. Maar voor het verbouwen van de tuin heb je meer dan een dag nodig en de schutting zet je er pas als laatste in aangezien je met tegels, aarde en machines heen en weer moet sjouwen. Een tijdelijk kunststof hekwerk biedt je in dat geval uitkomst totdat je project is afgerond.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6071 reviews.