Afzetgaas

Maak makkelijk en snel een omheining met afzetgaas. Dit gaas is flexibel, lichtgewicht en gemaakt van sterk kunststof. Dit gaas is uv-bestendig en blijft daardoor lang zijn kracht behouden in de buitenlucht. En omdat het net geen scherpe randen of hoeken bevat is het ideaal voor gebruik als afrastering voor dieren.

Veelzijdig afzetgaas voor vrijwel ieder type omheining

Een omheining kan dienen als afrastering om dieren binnen te houden maar ook om juist te beschermen wat zich binnen de omheining bevindt. Een goede omheining dient als barrière voor dieren of mensen maar laat bijvoorbeeld de wind wel goed door. Een omheining die namelijk de wind doorlaat wordt hier niet door beïnvloed en kan daarom lichter van gewicht zijn. Afzetgaas wordt geleverd met 50 meter op een rol maar weegt toch maar 8 kilogram. En omdat het lichtgewicht is heb je maar een beperkt aantal grondpennen nodig om de omheining in de grond te slaan. Deze eigenschappen maken dit afzetgaas erg veelzijdig en geschikt voor vrijwel iedere buitenomheining.

Beter voor het milieu dankzij recyclebaar plastic

We moeten allemaal ons steentje bijdragen aan een beter milieu. Kiezen voor afzetgaas van recyclebaar plastic is een kleine stap die je geen moeite kost. En toch draag je hiermee bij aan een beter milieu. En omdat het afzetgaas lang meegaat hoef je het ook niet vaak te vervangen en kun je het zelfs hergebruiken.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6071 reviews.