Groot afdekzeil

Een groot afdekzeil is onmisbaar bij het afdekken van tuinmeubilair in de winter of bij langdurige opslag van pallets en andere goederen. Voor buitenopslag zijn er grote afdekzeilen beschikbaar met een extra UV-werende functie en voor de opslag van goederen voor binnen zijn er lichte afdekzeilen voor een aantrekkelijke prijs. Vergeet niet om bijbehorende spanrubbers te bestellen. Zo zorg je ervoor dat een groot afdekzeil je spullen volledig afdekt.

Een groot afdekzeil voor iedere toepassing

De grootste afdekzeilen in het assortiment hebben een afmeting van 10 x 12 meter. Dat is genoeg voor vrijwel alle toepassingen. Van het afdekken van een pallet tot het beschermen van een lading die je met een aanhangwagen vervoert. Je hebt bij deze afmeting de keuze uit drie mogelijkheden:

  • Licht afdekzeilmet een gramsgewicht van 100 gram per m². Niet uv-bestendig maar prima voor binnen gebruik, bijvoorbeeld voor de opslag van meubels.
  • Standaard afdekzeil met een gramsgewicht van 150 gram per m². Een zeil met uv-bescherming. Dit zeil is trek- en scheurvast en kan dan ook prima gebruikt worden bij de buitenopslag van spullen en goederen.
  • Zwaar afdekzeil met een gramsgewicht van 250 gram per m². De zwaarste categorie wordt veel toegepast in de transportsector bij het vervoer van ladingen in open laadbakken. Met spanrubbers die door de aluminium ringen worden gestoken wordt het zeil goed strak getrokken zodat de lading optimaal beschermd wordt tegen wind, water en vuil.

Ook tal van andere afdekmaterialen in de webshop

In veel gevallen is een van de drie bovenstaande opties voldoende voor het afdekken van objecten. In sommige specifieke gevallen heb je echter afdekmaterialen nodig die aan andere eisen voldoen. Gelukkig kun je ook daarvoor terecht bij Vendrig Packaging. Naast een groot afdekzeil vind je hier ook beschermfolie, bouwhekzeilen, aanhangernetten en alle bijbehorende bevestigingsmaterialen. Bekijk het totale aanbod op de website en plaats je bestelling eenvoudig, snel en voor een aantrekkelijke prijs.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6071 reviews.