Anti worteldoek

Over de prijs van antiworteldoek voor in de tuin denk je in eerste instantie misschien niet eens veel na. Je gaat op zoek naar de beste aanbieding en dat anti worteldoek koop je meestal. Zonde, want er kan veel verschil zitten in anti worteldoek bij verschillende aanbieders. Goedkoop kan duurkoop zijn omdat het doek al snel uit elkaar begint te vallen en niet goed bestand is tegen de buitenomgeving. Op deze pagina vind je meer informatie over het beste anti wortel doek in jouw situatie en met welke prijs je rekening moet houden.

De dikte bepaalt de prijs en de kwaliteit van anti worteldoek

De stelregel is simpel: Het dikste anti worteldoek is het beste maar daar betaal je dan ook voor. De vraag is dan ook of je persé heel dik worteldoek nodig hebt. Voor ondernemers zoals hoveniers is het overigens altijd goedkoper om anti worteldoek in grotere hoeveelheden in te kopen, bijvoorbeeld op een rol van 100 meter en met meerdere rollen tegelijk.

Als particulier moet je goed kijken naar de toepassing die je in gedachten hebt. Als voering voor een plantenbak voor op het balkon is dun, folieachtig anti worteldoek prima geschikt, de prijs is laag en het volume ook waardoor je het makkelijk aanbrengt. Voor gebruik in de tuin is dikker anti worteldoek wel aan te raden. Water wordt nog wel doorgelaten maar onkruid kan niet door het doek heendringen. Knip gaten in het anti worteldoek zodat je planten kunnen groeien en zet het doek vast met bijpassende grondpennen zodat het mooi strak blijft liggen.

Gebruik geen anti worteldoek om onkruid tussen tegels te bestrijden

Mensen horen nog wel eens dat ze het beste anti worteldoek onder de terrastegels kunnen leggen om te voorkomen dat er tussen de tegels onkruid gaat groeien. Doe dit vooral niet, dat is zonde van je geld. Het onkruid dat zich tussen de tegels bevindt komt namelijk niet uit de grond maar wordt via de lucht aangevoerd. Deze zaden ontkiemen dan ook boven het worteldoek waardoor deze maatregel geen zin heeft.

Bestel je anti worteldoek voor de beste prijs bij Vendrig Packaging

Voor zowel grootverbruikers als particulieren en kleine ondernemers heeft Vendrig Packaging de juiste hoeveelheden en afmetingen anti worteldoek om je de beste prijs te kunnen bieden. Daarnaast vind je ook toebehoren zoals grondpennen in het assortiment. En heb je nog vragen? Neem gerust contact op met de klantenservice voor meer informatie.

Klantenservice


Vendrig-Packaging BV is gecertificeerd door WebwinkelKeur

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6083 reviews.